Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίσημο: Ο Marquez θα οδηγήσει στο MotoGP του Aragon!

Ελλάδα 8:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: Ο Marquez θα οδηγήσει στο MotoGP του Aragon!

NEWSMOTO

Επίσημο: Ο Marquez θα οδηγήσει στο MotoGP του Aragon!

NEWSMOTO

Ο Marc Marquez ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του στο MotoGP στο Grand Prix της Αραγονίας.

Advertisement
Advertisement

Τα δείγματα από την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Marc Marquez οδήγησε στις δοκιμές του Misano ήταν θετικά, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός άφησε να εννοηθεί ότι δύσκολα θα βρεθεί στο Aragon για το Grand Prix.

Ο αναβάτης της Repsol Honda παρόλα αυτά διαπίστωσε μετά το τέλος των δοκιμών ότι το χέρι του ανάρρωσε πολύ καλά από το διήμερο δοκιμών, κάτι που τον οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη δράση. Ο Marquez λοιπόν ανακοίνωσε επίσημα ότι το αγωνιστικό τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην πίστα Motorland Aragon και θα αγωνιστεί με την ομάδα της Repsol Honda.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει σχεδόν 110 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Marquez οδήγησε την αγωνιστική του μοτοσικλέτα στο Mugello της Ιταλίας και πλέον δείχνει έτοιμος να βρεθεί ξανά ανάμεσα στους κορυφαίους και να δείξει γιατί είναι 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Advertisement

Φυσικά, η επιστροφή του δεν θα έχει στόχο τις νίκες και το βάθρο, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα απασχολήσουν τον Ισπανό. Ένα από αυτά είναι η βελτίωση της μοτοσικλέτας της Honda η οποία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ενώ πολύ σημαντικό θα είναι να βελτιώσει την σωματική του δύναμη γυμνάζοντας τους κατάλληλους μυς που μόνο πάνω στη σέλα της μοτοσικλέτας μπορούν να γυμναστούν.

Advertisement

Ο Marquez ανάφερε σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έχω ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκομαι στο GP του Aragon για να αγωνιστώ. Μίλησα με τους γιατρούς μου και τους ανθρώπους της ομάδας και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για την ανάρρωσή μου είναι να συνεχίσω να οδηγώ μοτοσικλέτα, να γράφω χιλιόμετρα για την επόμενη χρονιά. Η επιστροφή μου ιδιαίτερα στο Aragon μπροστά στους θαυμαστές μου είναι ανεκτίμητη. Είμαι σίγουρος ότι θα είστε όλοι εκεί να με στηρίξετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Αποκαλυπτική η σειρά Behind the Dream της Honda (+video)
Το MotoGP υποκλίνεται στα πετροδόλαρα
Απορείτε ακόμα για την φυσική κατάσταση των αναβατών MotoGP;