Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επεκτείνεται η «οικογένεια» των NH-T από τη SYM

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επεκτείνεται η «οικογένεια» των NH-T από τη SYM

NEWSMOTO

Επεκτείνεται η «οικογένεια» των NH-T από τη SYM

NEWSMOTO

Η SYM έφερε στην Ελλάδα την NH-T 300 εμπλουτίζοντας την γκάμα των μικρών crossover adventure μοτοσικλετών της.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των μοτοσικλετών διπλής χρήσης με μικρούς κινητήρες 300 κ.εκ. έχει αναβιώσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια με πολλά και αξιόλογα μοντέλα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η τελευταία από τις μάρκες που προστέθηκε στη λίστα είναι η SYM η οποία παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες το NH-T 300.

Το NH-T 300 είναι ένα adventure μοντέλο που έχει ακολουθήσει τη σχεδιαστική δομή των μικρότερων NH-T 200 και 125. Η μοτοσικλέτα έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία με δυναμικές γραμμές και στυλ που ξεχωρίζει ανάμεσα στα crossover adventure. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, ενώ οι πληροφορίες μεταφέρονται στον αναβάτη μέσω μιας ευανάγνωστης οθόνης LCD.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της NH-T 300 είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος ο οποίος αποδίδει 24 ίππους και 22,5 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι πολύ ποιοτικός και εξελιγμένος της Continental με έμφαση στην πολιτισμένη λειτουργία και την οικονομία στο καύσιμο. Άλλωστε η SYM αναφέρει πως η NH-T 300 έχει κατανάλωση 3,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα με την αυτονομία να φτάνει τα 320 χιλιόμετρα χάρη στο ρεζερβουάρ των 11 λίτρων.

Εξαιρετικά δουλειά έχει γίνει στην οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας με τη SYM να έχει τοποθετήσει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω στις αναρτήσεις. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο τύπου διαμάντι, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 288 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 222 χιλ. πίσω με σύστημα ABS της Continental.

Advertisement

Η SYM NH-T 300 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 3.895 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SYM Roadtrip: Η συνήθεια που έγινε θεσμός
Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM
Τι γυρεύουν 27 scooter της SYM στις Άλπεις;