Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

SYM Roadtrip: Η συνήθεια που έγινε θεσμός

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SYM Roadtrip: Η συνήθεια που έγινε θεσμός

NEWSMOTO

SYM Roadtrip: Η συνήθεια που έγινε θεσμός

NEWSMOTO

Ολοκληρώθηκε το SYM Roadtrip 2022 αφήνοντας αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Advertisement
Advertisement

Η διοργάνωση SYM Roadtrip έχει πάρει τη μορφή θεσμού καθώς από το 2015 μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κόσμο των δύο τροχών στη χώρα μας. Το 2022, οι άνθρωποι της Γκοργκόλης Α.Ε. σχεδίασαν ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι σε Ιταλία και Γαλλία έχοντας πολλές προκλήσεις, αλλά και άφθονη διασκέδαση για τους αναβάτες-συνεργάτες της SYM.

Το SYM Roadtrip του 2022, μετά από 12 ημέρες και 2.000 χιλιόμετρα, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα 27 scooters της SYM που πήραν μέρος γέμισαν με εμπειρίες και εικόνες τους αναβάτες, ενώ επιβεβαίωσαν την ανθεκτικότητα, την άνεση και την οικονομία που προσφέρουν. Το ταξίδι ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και συνεχίστηκε στις πόλης της κεντρικής και βόρειας Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Το επόμενο στάδιο ήταν το πέρασμα στην Γαλλία το οποίο έγινε μέσω του Μονακό. Μετά το παραλιακό πέρασμα από τις κοσμοπολίτικες πόλεις της Νίκαιας και των Καννών, τα scooter ανηφόρησαν προς τις Άλπεις για να φτάσουν τελικά στο ψηλότερο σημείο των Άλπεων, στο δημοφιλές πέρασμα Col de la Bonette. Η επιστροφή επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη στους αναβάτες καθώς είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στο Marenello, την ιστορική έδρα της Ferrari. Όπως είναι φυσιολογικό, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, scooters και αναβάτες είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες, από την ηλιοφάνεια και τη ζέστη, μέχρι βροχές καταιγίδες, κρύο και πάγο.

Η ολοκλήρωση του οδοιπορικού έγινε την 1η Οκτωβρίου και πάλι στο λιμάνι της Αγκόνα, όπου οι αναβάτες επιβιβάστηκαν στο πλοίο για Ηγουμενίτσα έχοντας γεμάτες με εικόνες και εμπειρίες τις… βαλίτσες τους. Για εκείνους που θέλουν να περιηγηθούν στο φετινό SYM Roadtrip μπορούν να επισκεφτούν την ειδική ιστοσελίδα της διοργάνωσης (https://roadtrip2022.sym.gr/).

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM
Τι γυρεύουν 27 scooter της SYM στις Άλπεις;
Διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το SYM Joyride 300