Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM

Ελλάδα 15:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM

NEWSMOTO

Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM

NEWSMOTO

Η SYM διαθέτει πλέον τρία scooter στη δημοφιλέστατη κατηγορία των 300 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η νέα νομοθεσία των 125 κ.εκ. με την ισοδυναμία των αδειών οδήγησης να έδωσε τεράστια ώθηση στην μικρή κατηγορία scooter και μοτοσικλετών, ωστόσο τα 300άρια scooter παραμένουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Η SYM, κορυφαία σε πωλήσεις μάρκα στην Ελλάδα, διαθέτει τρία μοντέλα στη συγκεκριμένη κατηγορία, το καθένα με τη δική του δυναμική και φιλοσοφία.

Το δημοφιλέστερο όλων είναι αδιαμφισβήτητα το HD300 TCS το οποίος έχει εδραιωθεί ανάμεσα στα 300άρια scooter. Το HD σχεδιαστικά ακολουθεί τις καθαρές γραμμές της οικογένειας των HD με το φωτιστικό σώμα να βρίσκεται ψηλά, μπροστά από το τιμόνι και τα φώτα ημέρα στη μάσκα. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους και 26,2 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Είναι πολιτισμένος στη λειτουργία του, ροπάτος και πολύ οικονομικός, ενώ παράλληλα έχει αποδείξει την αξιοπιστία του ακόμα και σε σκληρή αστική χρήση. Σημαντικό στοιχείο του HD300 TCS είναι οι 16 ιντσών τροχοί, αλλά και το προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης που είναι εξοπλισμένο. Η τιμή του είναι στα 4.895 ευρώ.

Advertisement

Στην πιο… GT πλευρά της κατηγορίας συναντάμε το νέο Cruisym a 300. Το Cruisym είναι ξεκάθαρα το πιο άνετο και ογκώδες scooter που έχει να προσφέρει η SYM στην κατηγορία δίνοντας έμφαση στην άνεση, την πολυτέλεια και την ασφάλεια.

Η εξαιρετική προστασία του ρυθμιζόμενου ανεμοθώρακα σε συνδυασμό με τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο των 47 λίτρων κάτω από τη σέλα (2 full face κράνη) και το δάπεδο δύο επιπέδων δημιουργούν ένα ευρύχωρο περιβάλλον στον αναβάτη.

Advertisement

Το Cruisym είναι ικανό εκτός από τις αστικές μετακινήσεις, να ταξιδέψει άνετα στον αυτοκινητόδρομο χάρη και στον άθραυστο κινητήρα F4 απόδοσης 26,4 ίππων. Η τιμή του είναι στα 5.595 ευρώ, ενώ είναι και το πιο βαρύ από τα τρία scooter της «οικογένειας».

Στη μέση των HD300 TCS και Cruisym a 300 TCS βρίσκεται το πιο «φρέσκο» 300άρι της SYM που δεν είναι άλλο από το Joyride 300 16″. Το Joyride έχει δανειστεί στοιχεία και από τα δύο κορυφαία scooter της SYM και τα έχει ενώσει δημιουργώντας ένα ευέλικτο, άνετο και αποδοτικό scooter με σπορ διαθέσεις.

Advertisement

Και εδώ ο κινητήρας αποδίδει 26 ίππους και 26 Nm ροπής με το βάρος να είναι στα 186 κιλά (ανάμεσα στα HD και Cruisym) και την οδηγική συμπεριφορά να είναι εκτός από ασφαλής και πολύ διασκεδαστική.

Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιο με LCD οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως traction control και ABS. Η τιμή του Joyride 300 16″ είναι στα 4.795 ευρώ.

Παρουσίαση Joyride 300 16″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι γυρεύουν 27 scooter της SYM στις Άλπεις;
Διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το SYM Joyride 300
Έρχεται Ελλάδα και εντυπωσιάζει το νέο SYM Joyride 300