Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι γυρεύουν 27 scooter της SYM στις Άλπεις;

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι γυρεύουν 27 scooter της SYM στις Άλπεις;

NEWSMOTO

Τι γυρεύουν 27 scooter της SYM στις Άλπεις;

NEWSMOTO

Η SYM διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο της Roadtrip το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην Ιταλία και τη Γαλλία.

Advertisement
Advertisement

Η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου σήμανε την έναρξη του φετινού SYM Roadtrip το οποίο διοργανώνεται από την Γκοργκόλης Α.Ε. και πλέον έχει γίνει θεσμός. Το κομβόι των 27 scooters της SYM συναντήθηκε στην πόλη της Ηγουμενίτσας όπου και επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να μεταβούν στην Ιταλία και να ξεκινήσει από εκεί το μεγάλο οδοιπορικό σε Γαλλία και Ιταλία.

Το πρώτο γκρουπ αναβατών ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα από Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Χίο, Σύρο, Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα, ενώ το δεύτερο γκρουπ ταξίδεψε από Πάτρα, Αμαλιάδα, Πύργο, Άργος, Θεσσαλονίκη, Σκύδρα, Βέροια, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Όλοι μαζί, για τις επόμενες 12 ημέρες θα περιηγηθούν σε περιοχές της Ιταλίας και της Γαλλίας περνώντας από κοσμοπολίτικες και ιδιαίτερες διαδρομές των ευρωπαϊκών χωρών.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημαντικά σημεία της διαδρομής αποτελεί το ανέβασμα στις Άλπεις. Στο οδοιπορικό περιλαμβάνεται και το πέρασμα από το ψηλότερο ασφαλτοστρωμένο κομμάτι των Άλπεων, το περίφημο Col de la Bonette με υψόμετρο 2.802 μέτρα. Η μεγαλύτερη σε μήκος διαδρομή που θα διανύσουν σε μια ημέρα οι αναβάτες είναι 320 χιλιόμετρα, στο πέρασμα από το Cuneo στην Πάρμα, στη διάρκεια της επιστροφής προς Ελλάδα.

Για όποιον θέλει να ακολουθεί την πορεία του ταξιδιού μπορεί να το κάνει μέσα από την ειδική ιστοσελίδα του SYM Roadtrip 2022. Εκεί μπορεί να βρει καθημερινές ανταποκρίσεις, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενώ θα υπάρχουν ενημερώσεις και μέσω των social media της SYM.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το SYM Joyride 300
Έρχεται Ελλάδα και εντυπωσιάζει το νέο SYM Joyride 300
Νέο MAXSYM TL 508 με Traction Control System (+video)