Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επανεκκίνηση για την MV Agusta στην Ελλάδα

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επανεκκίνηση για την MV Agusta στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Επανεκκίνηση για την MV Agusta στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Η MV Agusta γυρνάει σελίδα στην Ελλάδα κάτω από την ομπρέλα της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με τις KTM, Husqvarna και GasGas η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τους τελευταίους μήνες του 2023 ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και της MV Agusta στην Ελλάδα. Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες η εταιρεία πλέον είναι έτοιμη να κάνει επανεκκίνηση της MV Agusta στη χώρα μας δίνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στον πελάτη.

Η MV Agusta λοιπόν αλλάζει σελίδα στη χώρα μας και περνάει σε μια ακόμα πιο premium εποχή, πάντα τιμώντας την ιταλική παράδοση. Η Πέτρος Πετρόπουλος έχει εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου δράσεις με αποκλειστική πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και εκδηλώσεις ώστε η κοινότητα της MV Agusta στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να διατηρήσει της υψηλού επιπέδου sales και after sales υπηρεσίες ενώ ταυτόχρονα ο πελάτης θα απολαμβάνει την εμπειρία ιδιοκτησίας των ιταλικών έργων τέχνης σε δυο τροχούς.

Οι πιο φανατικοί φίλοι της μάρκας έχουν την ευκαιρία πλέον να μπουν πιο βαθειά στην κοινότητα της ιστορικής μάρκας ώστε να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της νέας εποχής MV Agusta στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε τον ειδικό σύνδεσμο που έχει δημιουργήσει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το άγαλμα της MV Agusta (+video)
Η MV Agusta αφιέρωσε το νέο της adventure στον Έντι Οριολί
Επετειακή MV Agusta Superveloce 98 Limited

Advertisement