Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Εμπνευσμένη από τα Rally Raid η Keeway TX450R

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμπνευσμένη από τα Rally Raid η Keeway TX450R

NEWSMOTO

Εμπνευσμένη από τα Rally Raid η Keeway TX450R

NEWSMOTO

Η Keeway έχει πάρει φόρα και επιτίθεται σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στις αγωνιστικές Off-Road.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις εταιρείες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους το 2023 και σίγουρα θα μας απασχολήσει σοβαρά το 2024 είναι η Keeway. Ο τεράστιος όμιλος εκτός από τα αμέτρητα νέα μοντέλα που παρουσίασε στο Μιλάνο πριν από μερικές εβδομάδες στην EICMA, είχε να επιδείξει την ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών και scooter της Ezi και φυσικά την έλευση της νέας ιταλικής μάρκας MBP.

Ένα από τα μοντέλα που κίνησαν το ενδιαφέρον του κοινού ήταν το TX450R, ένα off-road μοντέλο εμπνευσμένο από τους αγώνες Rally Raid. Το TX450R δανείζεται αρκετά στοιχεία από τα μοντέλα της QJMotor χρησιμοποιώντας τον μονοκύλινδρο κινητήρα 449 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 44 ίππους και 38 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα είναι πολύ ιδιαίτερη, ιδιαίτερα στην μάσκα εμπρός. Το φωτιστικό σώμα είναι μακρόστενο και συνοδεύεται από ένα ψηλό φτερό εμπρός και μια μικρή ζελατίνα προστασίας. Τα πλαϊνά πλαστικά και η ουρά προέρχονται από τον κόσμο των Rally, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί.

Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός της Fast Race και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω μεγάλης διαδρομής 280 χιλ. Ενδιαφέρον έχει το ρεζερβουάρ το οποίο είναι διπλό και έχει συνολική χωρητικότητα 28 λίτρα, ενώ το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό.

Advertisement

Είναι άγνωστο αν και πότε θα δούμε το Keeway TX450R να βγαίνει στην παραγωγή, αλλά σίγουρα θα είναι μια δυνατή προσθήκη στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των Raid μοτοσικλετών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Η Keeway καλωσορίζει την MBP
«Ψηλώνει» η Ezi της Keeway
Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη