Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έκδοση περιπέτειας για την Zero DSR/X (+video)

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση περιπέτειας για την Zero DSR/X (+video)

NEWSMOTO

Έκδοση περιπέτειας για την Zero DSR/X (+video)

NEWSMOTO

Η Zero Motorcycles φέρνει στην Ευρώπη την έκδοση Black Forest της επιβλητικής DSR/X.

Advertisement
Advertisement

Η Zero Motorcycles τάραξε τα νερά των ηλεκτρικών μοτοσικλετών όταν στις αρχές του 2023 παρουσίασε την πρώτη της adventure μοτοσικλέτα. Η DSR/X είναι μια ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα περιπέτειας ικανή να ταξιδέψει, να εξερευνήσει και να καλύψει τις ανάγκες περιπέτειας όπως θα έκανε κάθε σύγχρονο adventure μοντέλο με θερμικό κινητήρα.

Το 2024 ξεκινάει δυναμικά για την αμερικανική μάρκα καθώς προσθέτει στην γκάμα της DSR/X την έκδοση Black Forest. Πρόκειται για μια «φορτωμένη» έκδοση με πολλά καλούδια που μετατρέπουν τη μοτοσικλέτα σε ένα ηλεκτρικό όπλο περιπέτειας. Το πρώτο πράγμα που συναντάμε στην Black Forest είναι οι τροχοί που πλέον είναι ακτινωτοί με ελαστικά διπλής χρήσης tubeless.

Advertisement
Advertisement

Τα μαρσπιέ είναι στυλ enduro αλουμινένια, υπάρχουν προστατευτικά στο κάτω μέρος της μπαταρίας, μεγαλύτερη ζελατίνα προστασίας και πιο άνετη σέλα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η τριπλέτα βαλιτσών που είναι αλουμινένιες μεγάλης ανθεκτικότητας.

Στον τομέα του συστήματος μετάδοσης κίνησης η DSR/X Black Forest συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον Z-Force 75-10Χ ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 100 ίππων και 229 Nm ροπής. Η μπαταρία από την άλλη έχει χωρητικότητα 17,3 kWh με σύστημα φόρτισης 6,6 kWh και αυτονομία 288 χιλιομέτρων στην πόλη και 172 χιλιομέτρων στο ταξίδι. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες της Showa, τα φρένα της J.Juan με ABS Στροφής της Bosch και ελαστικά της Pirelli.

Advertisement

Σε πρώτη φάση η Zero DSR/X Black Forest θα είναι διαθέσιμη στη Γαλλία με τιμή εκκίνησης τα 26.720 ευρώ.

Advertisement

Δείτε τη σειρά DSR/X του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι η Zero SR/X το superbike του μέλλοντος; (+video)
Γίνεται να κάνεις το γύρο του κόσμου με ηλεκτρική μοτοσικλέτα; (+video)
Φρεσκάρισμα για τα Zero SR/F και SR/S του 2023

Advertisement