Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ευκαιρία να εξοπλιστείτε από την Motoway

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευκαιρία να εξοπλιστείτε από την Motoway

NEWSMOTO

Ευκαιρία να εξοπλιστείτε από την Motoway

NEWSMOTO

Η Motoway αγκαλιάζει την Black Friday με γενναιόδωρες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς Black Friday και όλες οι εταιρείες έχουν προσαρμόσει τους τιμοκαταλόγους τους στα δεδομένα της ημέρας. Η Motoway, επίσημος αντιπρόσωπος των Benelli, Keeway, Ecooter και Super Soco στην Ελλάδα, δεν εμπορεύεται μόνο μοτοσικλέτες, αλλά διαθέτει και μια πλούσια γκάμα από ρουχισμό και αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας.

Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπτωτική ενέργεια με αφορμή την Black Friday. Η έκπτωση αφορά τα προϊόντα για τον αναβάτη και τη μοτοσικλέτα που φτάνει το 30%. Η Motoway προσφέρει λοιπόν τα κράνη της STR και της AGV, τα είδη ρουχισμού της Dainese, της Furygan, της STR και τις βαλίτσες της Shad με 30% έκπτωση.

Advertisement
Advertisement

Αν έχει έρθει η ώρα λοιπόν να αποκτήσετε ένα νέο κράνος ή ένα νέο μπουφάν τότε η Black Friday στη Motoway είναι μονόδρομος. Στα καταστήματα της Motoway, εκτός από εξοπλισμό θα βρείτε και όλα τα νέα μοντέλα Benelli και Keeway. Θα απολαύσετε από κοντά το νέο Leoncino 800 όπως και το μικρότερο Leoncino 125, ενώ μπορείτε να βρεθείτε στη σέλα του δημοφιλούς TRK 502X.

Παράλληλα, στη Motoway θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλη την γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της Super Soco και της Ecooter. Μοντέλα όπως το TSX, το CPX και το TC Max θα σας μαγνητίσουν, ενώ οι επιδόσεις του ηλεκτρικού scooter Ecooter E5 θα σας δελεάσουν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πολλά υποσχόμενη η Benelli TRK 702
EICMA 2022: Ξεχώρισαν τα TRK 800, TRK 702 και Tornado 500 της Benelli
Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την Benelli Imperiale 400; (+video)