Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ευκαιρία για οδήγηση με την QJMotor

Ελλάδα 13:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευκαιρία για οδήγηση με την QJMotor

NEWSMOTO

Ευκαιρία για οδήγηση με την QJMotor

NEWSMOTO

Η QJMotor δίνει την ευκαιρία σε όλους να οδηγήσουν τα ποιοτικά μοντέλα της την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει πολύ δυνατά για την QJMotor με ένα ολοκληρωμένο test ride event για τους φίλους της μοτοσικλέτας. Από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου όλα τα μοντέλα της QJMotor θα είναι διαθέσιμα στην κεντρική έκθεση της εταιρείας στην Αθήνα (Λ.Θησέως 312, Καλλιθέα) για οδήγηση από όλους.

Εκτός από την οδηγική εμπειρία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πληροφορίες και χαρακτηριστικά για όλα τα μοντέλα του εργοστασίου, να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες και φυσικά να προχωρήσουν σε παραγγελίες και αγορές, εφόσον το επιθυμούν.

Advertisement
Advertisement

Η διάρκεια του κάθε test ride θα είναι 15 λεπτά και ο αναβάτης θα πρέπει απαραίτητα να φέρει εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια), άδεια οδήγησης και ταυτότητα/διαβατήριο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν τηλεφωνικά ένα ραντεβού στο 210 9403243.

Τα ωράρια λειτουργίας του test ride event της QJMotor είναι Δευτέρα-Τετάρτη 10:30 με 16:30 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:30 με 18:00. Στη διάθεση των αναβατών θα είναι τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας όπως το SRT 800, τα V2 δικύλινδρα SVT 650X και SVT 650, το μάχημο SRK 400, το SRT 700 και το premium scooter Fort 350.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: QJMotor SRK 400
Νέα track-ready μοτοσικλέτα από την QJMotor
Με τεχνολογία NFC το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

Advertisement