Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με τεχνολογία NFC το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τεχνολογία NFC το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

NEWSMOTO

Με τεχνολογία NFC το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

NEWSMOTO

Η QJMotor λανσάρει τεχνολογία NFC στο premium scooter της Fort 350.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέου scooter της QJMotor στο τέλος του 2023 έφερε αναστάτωση στην αγορά καθώς ήταν η πρώτη προσπάθεια του κινεζικού κολοσσού να μπει στη δημοφιλέστατη κατηγορία των μεσαίων scooter. Το Fort 350 αμέσως επιβεβαίωσε τους φόβους του ανταγωνισμού με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, αλλά και με την υψηλού επιπέδου τεχνολογία στον εξοπλισμό.

Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο νέο QJMotor Fort 350 είναι το καινοτόμο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί με ασύρματη κάρτα επικοινωνίας. Το σύστημα χρησιμοποιεί την τεχνολογία κοντινού πεδίου NFC που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στις ηλεκτρονικές εναλλαγές μας με το smartphone και ο αναβάτης απλά πρέπει να φέρει την ειδική κάρτα κοντά στο σημείο του παραδοσιακού διακόπτη για να ενεργοποιηθεί το scooter.

Advertisement
Advertisement

Μέσω της ασύρματης κάρτας ελέγχεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του scooter και το ξεκλείδωμα της σέλας, ενώ και η τάπα του ρεζερβουάρ κλειδώνει αυτόματα όταν το Fort 350 απενεργοποιείται μετά το πέρας λίγων δευτερολέπτων. Ένα από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι ότι εκμηδενίζεται η πιθανότητα να μείνει από μπαταρία το κλειδί/πομπός.

Θυμίζουμε ότι το QJMotor Fort 350 χρησιμοποιεί έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 349 κ.εκ. με απόδοση 33,2 ίππους και 33,5 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ και τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS. Εκτός από το προηγμένο σύστημα Keyless, το Fort διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και δύο διαφορετικά interfaces.

Advertisement

Το premium scooter της QJMotor είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.795 ευρώ.

Advertisement