Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Πιο κοντά στην Panigale η SuperSport 950 S του 2024

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati: Πιο κοντά στην Panigale η SuperSport 950 S του 2024

NEWSMOTO

Ducati: Πιο κοντά στην Panigale η SuperSport 950 S του 2024

NEWSMOTO

Η Ducati αναβάθμισε για την επόμενη χρονιά την entry level supersport μοτοσικλέτα της.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Panigale V4 και η Streetfighter V4 να έχουν μονοπωλήσει την γκάμα των σπορ μοτοσικλετών της Ducati τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν ή να οδηγήσουν αυτά τα «τέρατα» από την Μπολόνια. Η Ducati έχει φροντίσει να δημιουργήσει και μια πιο «γήινη» σπορ μοτοσικλέτα η οποία είναι σε θέση να διασκεδάσει και παράλληλα να μυήσει τον αναβάτη στα μυστικά της σπορ οδήγησης με ασφάλεια.

Η SuperSport 950 S είναι μια entry level σπορ μοτοσικλέτα ιδανική για αναβάτες που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς τα track days και τις γρήγορες βόλτες. Για το 2024 η ιταλική μάρκα αποφάσισε να αναβαθμίσει την μοτοσικλέτα δίνοντάς της ένα νέο χρωματισμό, αλλά και σχεδιαστικές λεπτομέρειες που τη φέρνουν πιο κοντά στην Panigale.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος χρωματισμός που έχει σχεδιάσει η Ducati περιλαμβάνει το λευκό μαζί με δύο επιβλητικές λωρίδες που περνάνε από τα πλαϊνά φέρινγκ και καταλήγουν στο εμπρός φτερό σε γκρι και κόκκινο χρώμα. Ελαφρά διαφορετικά είναι τα φωτιστικά σώματα εμπρός με έμπνευση από την Panigale, ενώ και τα DRL φώτα ημέρας πλησιάζουν πλέον προς την κορυφαία superbike, όπως φυσικά και το μονόμπρατσο ψαλίδι.

Ο κινητήρας της SuperSport 950 S είναι ο γνωστός δικύλινδρος 937 κ.εκ. Testastretta ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 93 Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένος με πλούσια ηλεκτρονικά συστήματα, όπως traction control, ABS Στροφής και επιλογές οδήγησης, ενώ οι αναρτήσεις είναι premium και φέρουν την σφραγίδα της Ohlins. Η superport μοτοσικλέτα της Ducati αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά και σε έκδοση A2 με μειωμένη ισχύ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ducati We Ride As One: Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο
Διάσημος καλλιτέχνης δημιουργεί με καμβά την Ducati Scrambler (+video)
Έτσι θα κάνεις την Ducati Hypermotard 950 να ξεχωρίζει

Advertisement