Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati We Ride As One: Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ducati We Ride As One: Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο

NEWSMOTO

Ducati We Ride As One: Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο

NEWSMOTO

Η Ducati γιόρτασε για δεύτερη χρονιά την συνάντηση των Ducatisti σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωση We Ride As One της Ducati ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα. Χιλιάδες Ducatisti σε κάθε μεριά του κόσμου συναντήθηκαν για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιώντας σπουδαίες συμβολικές παρελάσεις σε μεγάλες πόλεις του πλανήτη γεμίζοντας τους δρόμους με τις θρυλικές κόκκινες μοτοσικλέτες.

Η Ελλάδα φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει τους φανατικούς φίλους της μάρκας και να γιορτάσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα, με αφετηρία το Ducati Athens, ένα κομβόι με 70 μοτοσικλέτες και περισσότερους από 100 ενθουσιώδεις φίλους της μάρκας πέρασε από το Ζάππειο για να κατευθυνθεί στην παραλιακή, διασχίζοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα, με τελικό προορισμό την Ολυμπιακή Μαρίνα, στο Λαύριο.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, με αφετηρία τον Fan Motorcycles, άλλο ένα group 20 μοτοσικλετών κατευθύνθηκε προς την Βορειανατολική Αττική, επιλέγοντας πιο ορεινές διαδρομές καταλήγοντας στα παράλια στο Πόρτο Ράφτη. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει το επίσημο Ducati Official Club Hellas.

Εκτός από την Ελλάδα, στην εκδήλωση συμμετείχαν 334 αντιπροσωπείες Ducati, μαζί με 159 διεθνή Επίσημα Clubs της Ducati και στις πέντε ηπείρους. Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν πρωτεύουσες όπως το Λονδίνο, το Δουβλίνο, η Μαδρίτη, το Τόκιο, η Αβινιόν, το Μονακό, η Σαγκάη, το Ντουμπάι, το Μιλάνο, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, το Νέο Δελχί, η Μπανγκόκ, το Άμστερνταμ, οι Βρυξέλλες και το Σίδνεϊ. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα κάνεις την Ducati Hypermotard 950 να ξεχωρίζει
Διάσημος καλλιτέχνης δημιουργεί με καμβά την Ducati Scrambler (+video)
Αυτή η Ducati 749 κλείνει τα στόματα

Advertisement