Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Hypermotard 950 & SP: Η αδρεναλίνη σε δύο τροχούς (+τιμές video)

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Hypermotard 950 & SP: Η αδρεναλίνη σε δύο τροχούς (+τιμές video)

NEWSMOTO

Ducati Hypermotard 950 & SP: Η αδρεναλίνη σε δύο τροχούς (+τιμές video)

NEWSMOTO

Επιθετική εμφάνιση και σπορ χαρακτήρας: Η νέα Hypermotard 950 επιστρέφει στις βασικές αξίες των αγωνιστικών Super Motard μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

Με DNA από τους αγώνες χωρίς να θυσιάζεται η σπορ αίσθηση και η χρηστικότητα. Η Ducati Hypermotard 950 και Hypermotard 950 SP συναρπάζουν.

Μεγάλο τιμόνι, στενά πλαϊνά, χαμηλό βάρος για μεγαλύτερη ευελιξία στις αλλαγές κατεύθυνσης σε συνδυασμό με τον κινητήρα Testastretta 11 μοιρών των 114 ίππων, η νέα Hypermotard προσφέρει ενθουσιασμό και διασκέδαση στην οδήγηση. Δύο μοντέλα (Hypermotard 950 και Hypermotard 950 SP), δύο διαφορετικές επιλογές με κοινό σημείο την απόλυτη οδική συμπεριφορά.

Τα μοντέλα

Advertisement
Advertisement

Hypermotard 950

  • Power Modes, Φώτα ημέρας (DRL), τιμόνι αλουμινίου, αποσπώμενα μαρσπιέ επιβατών, θύρα USB.

Hypermotard 950 SP

  • Power Modes, Φώτα ημέρας (DRL), Ducati Quick Shift (DQS) για ανεβάσματα και κατεβάσματα, σφυρήλατοι τροχοί Marchesini, τιμόνι αλουμινίου, αποσπώμενα μαρσπιέ επιβατών, θύρα USB και διάφορα κομμάτια από ανθρακόνημα όπως το μπροστινό φτερό και τα καπάκια του ιμάντα.

Advertisement

Στυλ Motard

Η νέα Hypermotard συνδυάζει ιδανικά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά δηλαδή την εικόνα μιας μινιμαλιστικής, επιθετικής σε εμφάνιση, μοτοσυκλέτας, με την τεχνολογία των μοντέλων τελευταίας γενιάς της Ducati. Η θέση οδήγησης έχει ανασχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για τον καλύτερο έλεγχο στην οδήγηση. Η νέα Hypermotard 950 έχει νέο, πιο μεγάλο τιμόνι, μικρότερο πλευρικό προφίλ και νέα θέση οδήγησης με πιο επίπεδη και πιο μακριά σέλα που προσφέρει μικρή αύξηση του χώρου για τον συνεπιβάτη για ακόμα καλύτερη άνεση. Από την άλλη πλευρά η θέση οδήγησης της Hypermotard 950 SP είναι επίπεδη και σε πλήρη συμφωνία με το motard στυλ, ώστε να μπορεί ο οδηγός να μετακινείται μπροστά ή πίσω κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Advertisement

Δύναμη Testastretta 11°

Ο δικύλινδρος κινητήρας της νέας Hypermotard 950 έχει ανασχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό, είναι ελαφρύτερος κατά 1,5 κιλό και αποδίδει 4 ίππους περισσότερους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (114 στις 9,000 σαλ) με μια πιο επίπεδη καμπύλη ροπής (στα 9,8 kgm). Το 80% της ροπής της νέας Hypermotard είναι διαθέσιμο ήδη από τις μόλις 3,000 σαλ, ενώ η ροπή δεν πέφτει ποτέ κάτω από το 88% ανάμεσα στις 5,000 και 9,000 σαλ.

 

Advertisement

Πλαίσιο και γεωμετρία

Το πλαίσιο συνδέεται με το πίσω υποπλαίσιο, το οποίο επίσης είναι χωροδικτύωμα από ατσάλι και προέρχεται από την πρώτη Hypermotard. Η γωνία του τιμονιού στις 70ο, από άκρη σε άκρη, επιτρέπει ακόμα καλύτερο έλεγχο, ενώ το μεταξόνιο των 1493 χιλιοστών (1498 για την Hypermotard 950 SP) χαρίζει πολύ μεγάλη ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 14,5 λίτρων και προσφέρει στη νέα Hypermotard 950 καλή αυτονομία, χωρίς να χαλάει τις βασικές, καμπύλες γραμμές της. Τέλος, η Hypermotard 950 διαθέτει μονόμπρατσο ψαλίδι αλουμινίου. Οι τιμές για τις Hypermotard 950 και Hypermotard 950 SP είναι: 14.300 18.800 ευρώ αντίστοιχα.

Ο εξοπλισμός των δύο μοντέλων περιλαμβάνει:

  • Bosch EVO ABS Cornering
  • Ducati Traction Control EVO (DTC EVO)
  • Ducati Wheelie Control EVO (DWC EVO)
  • Ducati Multimedia System (DMS)
  • Προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μια ξεχωριστή Ducati προς πώληση

Η Ducati παρουσιάζει την XDiavel

Μία Ducati Scrambler για την καταπολέμηση του Covid-19