Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μία Ducati για βραβείο

Ελλάδα 3:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Ducati για βραβείο

NEWSMOTO

Μία Ducati για βραβείο

NEWSMOTO

Η Ducati κερδίζει την πρώτη θέση στην κατηγορία των πρωτοτύπων μοτοσυκλετών στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este με την Hypermotard 950 Concept.

Advertisement
Advertisement

Μία μοτοσυκλέτα της Ducati (Hypermotard 950) κερδίζει την κατηγορία «Concept Bikes: New Design and Prototypes by Manufacturers and Independents» (Μελλοντικές Μοτοσυκλέτες Νέα Σχήματα και Πρωτότυπα από Εργοστάσια και Ανεξάρτητους κατασκευαστές στο Villa d’Este.


Το δίκυκλο, που δημιουργήθηκε από το Centro Stile της Ducati, υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο τον επιθετικό χαρακτήρα του Ηypermotard 950 χάρη στις αναλογίες του πλαισίου, των πλαστικών και ένα συμπαγές εμπρός φωτιστικό σώμα. Η διπλή προσωπικότητα αυτής της μοτοσικλέτας, συνδυάζει τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τα δίτροχα που χρησιμοποιούν οι αντάρτες πόλεων σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Για τις τεχνικές λεπτομέρειες, οι μηχανικοί πήραν έμπνευση από τους αγώνες MotoGP και για την εμφάνιση από τα γκράφιτι των πόλεων.

Advertisement
Advertisement

Η πρωτιά στους ψήφους της κριτικής επιτροπής στο Villa d’Este επιβεβαιώθηκε από τη μεγάλη επιτυχία που έλαβε η πρωτότυπη Ducati στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζοντας χιλιάδες «likes» σε λίγες μόνο ώρες στις σελίδες Instagram της εταιρείας και στο Facebook. «Είμαι ενθουσιασμένος με την επιτυχία που είχε η μοτοσυκλέτα που παρουσιάσαμε για τον διαγωνισμό. Η επιτυχία της ακολουθεί το βραβείο Red Dot για το Diavel 1260», σχολίασε ο Andrea Ferraresi, διευθυντής του Centro Stile Ducati.