Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati Hypermotard 950 RVE: Έτοιμο για… σκανδαλιές

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Hypermotard 950 RVE: Έτοιμο για… σκανδαλιές

NEWSMOTO

Ducati Hypermotard 950 RVE: Έτοιμο για… σκανδαλιές

NEWSMOTO

Η Ducati αναβαθμίζει αισθητικά το κορυφαίο της fun bike Hypermotard 950 RVE για το 2024.

Advertisement
Advertisement

Τα περισσότερα μοντέλα της Ducati έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την οδηγική απόλαυση και την έκρηξη αδρεναλίνης που προσφέρουν. Το Hypermotard 950 RVE είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας δημιουργώντας έντονες συγκινήσεις σε εκείνους που το οδηγούν.

Για το 2024 η Ducati διατήρησε την ίδια φιλοσοφία στο μοντέλο, αναβαθμίζοντας την αισθητική πλευρά του. Για την έκδοση RVΕ λοιπόν η Ducati δημιούργησε τον χρωματισμό Graffiti Livery Evo ο οποίος ξεφεύγει από τα καθιερωμένα δίνοντας μια street art νότα στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Βασικό στοιχείο του χρωματισμού είναι η χρήση ιδιαίτερων γραφικών τα οποία διατρέχουν όλη τη μοτοσικλέτα από μπροστά έως πίσω. Στην ουρά δεσπόζει ο λογότυπο RVE, ενώ στις μαύρες ζάντες έχει δημιουργηθεί μια διχρωμία. Στην άγρια εμφάνιση της Hypermotard συμβάλει και το σύστημα εξάτμισης το οποίο βγαίνει κάτω από τη σέλα με διπλό τελικό.

Το Hypermotard είναι εξοπλισμένο με τον δικύλινδρο L2 κινητήρα 937 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 114 ίππους. Συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης έχοντας μάλιστα τη λειτουργία Slide by Brake η οποία επιτρέπει το ελεγχόμενο γλίστρημα του πίσω τροχού μέσω του ABS Στροφής.

Advertisement

Παράλληλα με την έκδοση RVE, η Ducati διαθέτει επίσης σε κόκκινο χρωματισμό την έκδοση SP η οποία περιλαμβάνει Ohlins αναρτήσεις και σφυρήλατες ζάντες της Marchesini. Η καινούρια Hypermotard στον χρωματισμό Graffiti Livery Evo αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο της στα σημεία πώλησης της Ducati.

Advertisement

Βίντεο της Ducati Hypermotard 950 SP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αέρας πολυτέλειας στο Ducati Monster
Ducati: Πιο κοντά στην Panigale η SuperSport 950 S του 2024
Έτσι θα κάνεις την Ducati Hypermotard 950 να ξεχωρίζει

Advertisement