Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δείτε το ντεμπούτο του Μαρκ Μάρκεθ με την Ducati (+video)

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το ντεμπούτο του Μαρκ Μάρκεθ με την Ducati (+video)

NEWSMOTO

Δείτε το ντεμπούτο του Μαρκ Μάρκεθ με την Ducati (+video)

NEWSMOTO

Η Red Bull δημιούργησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της πρώτης επαφής του Μαρκ Μάρκεθ με την Ducati.

Advertisement
Advertisement

Τι κι αν το φετινό πρωτάθλημα κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Τι κι αν ο Πέκο Μπανάια στέφθηκε για δεύτερη φορά πρωταθλητής με την Ducati. Τι κι αν υπήρξαν πολλές εκπλήξεις στις μεταγραφές την τελευταία στιγμή. Τίποτα από όλα αυτά δεν απασχόλησε το κοινό του MotoGP περισσότερο από ότι η πρώτη παρουσία του Μαρκ Μάρκεθ με την Ducati.

Όλα τα βλέμματα, οι τηλεοπτικοί φακοί και οι φωτογραφικοί φακοί την περασμένη Τρίτη ήταν στραμμένοι πάνω σε ένα και μόνο πρόσωπο και σε ένα συγκεκριμένο γκαράζ στη Βαλένθια, εκείνο της Gresini Ducati. Ο Μαρκ Μαρκέθ έπειτα από 11 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, τίτλους και νίκες αποφάσισε να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Honda για την Ducati με στόχο να ξαναβρεί το δρόμο προς την κορυφή.

Advertisement
Advertisement

Στις πρώτες δοκιμές χειμώνα της Βαλένθια η Honda επέτρεψε στον Μάρκεθ να οδηγήσει την Ducati και εκείνος με μεγάλη ανυπομονησία θέλησε να ανακαλύψει τι είναι επιτέλους αυτό που έχουν κάνει οι Ιταλοί που τους έχουν δώσει το πλεονέκτημα εντός πίστας.

Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής από την πρώτη του επαφή με την Ducati GP23 της Gresini κατάλαβε ότι το 2024 θα έχει στα χέρια του ένα πραγματικό «όπλο» για να παλέψει για νίκες αφού οι χρόνοι με άνεση ήταν ανάμεσα στους ταχύτερους της ημέρας. Η Red Bull που ακολουθεί τον Μάρκεθ στην καριέρα του (μάλιστα σταμάτησε τη συνεργασία με τη Repsol Honda και θα τον ακολουθήσει στην Gresini), αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο που δείχνει τις πρώτες στιγμές του Ισπανού με την Ducati.

Advertisement

Δείτε τη στιγμή που όλα ξεκίνησαν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο MotoGP: O Λούκα Μαρίνι στη Repsol Honda
MotoGP Βαλένθια Sprint: Νίκη του Μαρτίν και… όλα για όλα την Κυριακή
Επίσημο MotoGP: Ο Μαρκ Μάρκεθ στην Gresini Ducati το 2024