Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το DGR 2024 by Triumph

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το DGR 2024 by Triumph

NEWSMOTO

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το DGR 2024 by Triumph

NEWSMOTO

Άρχισαν οι εγγραφές για το φετινό Distinguished Gentleman’s Ride που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση στον κόσμο για τους λάτρεις των κλασικών και vintage μοτοσικλετών επιστρέφει το 2024. Το Distinguished Gentleman’s Ride για 11η συνεχόμενη χρονιά θα υποστηριχθεί από την Triumph και στόχο έχει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και φυσικά να ενισχύσει οικονομικά την έρευνα για την ψυχική υγεία των ανδρών και τον καρκίνο του προστάτη.

Το 2024 το DGR καλεί τους αναβάτες από όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση 1.000 διαδρομών ακολουθώντας την καμπάνια «Παράπλευρα, σε όλο τον κόσμο». Οι εγγραφές για το DGR 2024 άνοιξαν πρόσφατα και στην Ελλάδα και ήδη αρκετοί φίλοι της μοτοσικλέτας έχουν δηλώσει συμμετοχή προσφέροντας παράλληλα και οικονομική βοήθεια για τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό.

Η εκδήλωση σε όλες τις πόλεις του κόσμου – και στην Ελλάδα φυσικά – θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου και φέτος ο στόχος είναι να επιτευχθούν 1.000 βόλτες σε όλο τον κόσμο. Η Triumph για να ενισχύσει τον θεσμό αποφάσισε να ανταμείψει τον φιλανθρωπικό έρανο με τη μοναδική Triumph Thruxton Final Edition. Ένας τυχερός λοιπόν μπορεί να έχει τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσει ένα κομμάτι της ιστορίας της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Στον σύνδεσμο www.gentlemansride.com μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να ενισχύσετε τον καλό σκοπό του DGR απολαμβάνοντας παράλληλα την ιδιαίτερη βόλτα με τη μοτοσικλέτα σας.