Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Διακοπές στο motorhome ενός πρωταθλητή MotoGP

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακοπές στο motorhome ενός πρωταθλητή MotoGP

NEWSMOTO

Διακοπές στο motorhome ενός πρωταθλητή MotoGP

NEWSMOTO

Ο Μαρκ Μάρκεθ ανέβασε στην πλατφόρμα AirB&B το motorhome του προς ενοικίαση στο GP της Καταλονίας.

Advertisement
Advertisement

Αν έχετε προγραμματίσει να παρακολουθήσετε από κοντά το φετινό Grand Prix της Καταλονίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP τον προσεχή Σεπτέμβριο, καλό είναι να καθυστερήσετε λίγο να κλείσετε τη διαμονή σας.

Ο λόγος είναι ότι ο Μαρκ Μάρκεθ αποφάσισε να παραχωρήσει το motorhome του σε δύο τυχερούς για να μείνουν εκεί κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου. Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda ανέβασε το προσωπικό του motorhome στη δημοφιλή πλατφόρμα AirB&B και δύο τυχεροί θα νιώσουν την εμπειρία να μείνουν εκεί που μένουν οι κορυφαίοι αναβάτες στη διάρκεια ενός Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

Το motorhome θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε εκείνο της Repsol Honda του Μάρκεθ και οι επισκέπτες θα έχουν συντροφιά τους κράνη, αγωνιστικές φόρμες και τρόπαια του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, μαζί φυσικά με όλες τις πολυτέλειες που προσφέρει το κινητό σπίτι του Μάρκεθ. Παράλληλα, θα έχουν πρόσβαση στο MotoGP VIP Village, προσωπικό ξεναγό για τα γκαράζ και οδήγηση στον προσομοιωτή του MotoGP.

Η πλατφόρμα AirB&B θα ανοίξει τις κρατήσεις στις 19 Ιουλίου και ουσιαστικά όποιος προλάβει θα καταφέρει να απολαύσει αυτήν την μοναδική εμπειρία. Η τιμή για μία βραδιά διαμονής δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να είναι δελεαστική, κοντά στα 100 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Ολλανδίας: Ο αλάνθαστος Μπανάια κέρδισε στο Άσσεν|
Ξεκίνησαν οι επιτυχίες για την QJMotor στο MotoGP
Έρχεται ενδοεπικοινωνία στο MotoGP

Advertisement