Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Casey Stoner: Επιστροφή στον τόπο του «εγκλήματος» (+video)

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Casey Stoner: Επιστροφή στον τόπο του «εγκλήματος» (+video)

NEWSMOTO

Casey Stoner: Επιστροφή στον τόπο του «εγκλήματος» (+video)

NEWSMOTO

Ο Casey Stoner επιστρέφει στο Philip Island και θυμάται τις ανεπανάληπτες στιγμές στον αγώνα MotoGP της πατρίδας του.

Advertisement
Advertisement

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει ένα teaser βίντεο από τους ανθρώπους της πίστας Philip Island που εμφάνιζε δύο θρυλικούς πρώην αναβάτες του MotoGP να επισκέπτονται την ιδιαίτερη πίστα της Αυστραλίας. Ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Casey Stoner παρέα με τον νικητή MotoGP Chris Vermeulen έκαναν ένα ιδιαίτερο ταξίδι με στόχο να θυμηθούν τις μεγάλες τους στιγμές και φυσικά να διαφημίσουν με τον τρόπο τους το Αυστραλιανό Grand Prix στα μέσα Οκτωβρίου.

Οι δύο αναβάτες ξεκίνησαν από την Μελβούρνη και κατευθύνθηκαν νότια με δύο ολοκαίνουριες Triumph Tiger 1200. Έπειτα από μια μικρή στάση στην αυστραλιανή ύπαιθρο έφτασαν τελικά στην πίστα του Philip Island και ξεκίνησε μια αναδρομή στο παρελθόν με τον Stoner να θυμάται τις έξι συνεχόμενες νίκες του στο «Νησί» και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην πατρίδα του το 2011.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο Αυστραλοί δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν και μερικούς γύρους στην πίστα με τις Tiger 1200 εξηγώντας σε κάθε στροφή ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τις διαχειριστείς και τελικά να φτάσεις στην επιτυχία. Ο Casey Stoner είναι ο αναβάτης που κυριάρχησε όσο κανείς άλλος στην πίστα του Philip Island διαλύοντας κάθε χρόνο τον ανταγωνισμό. Η μεγαλύτερη νίκη του Stoner ήταν με διαφορά 9,2 δευτερόλεπτα από το δεύτερο, ενώ η μικρότερη διαφορά ήταν στα 1,9 δευτερόλεπτα το 2009 από τον Valentino Rossi.

Παρακολουθείστε το οδοιπορικό του Casey Stoner με τον Chris Vermeulen μέσα από το μίνι ντοκυμαντέρ της αυστραλιανής τηλεόρασης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Ιαπωνίας: Σαμουράι Miller κέρδισε εύκολα στο Motegi, πτώση για Bagnaia
Δύο θρύλοι των αγώνων ταξιδεύουν «Down Under» με Triumph Tiger 1200 (+video)
Ivan Cervantes και Triumph Tiger 900 Rally Pro σε ευρωπαϊκό αγώνα

Advertisement