Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

California Superbike School: Τα μαθήματα ξεκινούν το Μάϊο

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

California Superbike School: Τα μαθήματα ξεκινούν το Μάϊο

NEWSMOTO

California Superbike School: Τα μαθήματα ξεκινούν το Μάϊο

NEWSMOTO

Με λύπη, αλλά και νομοταγή σύνεση, το CSS μας ενημερώνει ότι το κουδούνι δεν θα «χτυπήσει» για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά το Σάββατο 11 Απριλίου λόγω των περιορισμών που έχει θέσει η Πολιτεία εξαιτίας της πανδημίας.

Advertisement
Advertisement

Κατά συνέπεια, όλοι οι μαθητές του Απριλίου ανανέωσαν το ραντεβού με το παγκόσμιο Σχολείο για την Κυριακή 30 Μαΐου. Με πιστή εφαρμογή σε όλους τους κανόνες ασφάλειας για τη δημόσια υγεία που ορίζει η Πολιτεία και με αίσθημα ευθύνης, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά για το μήνα Μάιο με στόχο τη βελτίωση της οδηγικής εμπιστοσύνης των μαθητών και συμπληρώνοντας το 20ο χρόνο συνεχούς λειτουργίας στην Ελλάδα.

Αποκλειστικός χορηγός του CSS είναι για όγδοη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας των μοτοσυκλετών Honda. Οι εκπαιδευτές του Σχολείου, οδηγώντας τα εμβληματικά CBR1000R, θα επιβλέπουν, θα διορθώνουν και θα απαντούν σε κάθε απορία γύρω από την Τέχνη της Οδήγησης Μοτοσυκλέτας.

Advertisement
Advertisement

Οι εκδηλώσεις για το μήνα Μάιο είναι:

• Σάββατο & Κυριακή, 22-23 Μαΐου, στην πίστα των Σερρών και με προνομιακές τιμές μεταφοράς της μοτοσυκλέτας
• Κυριακή, 30 Μαΐου, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, αλλά βιαστείτε γιατί οι θέσεις έχουν λιγοστέψει
Κρατήσεις στη σελίδα του Σχολείου. www.superbikeschool.gr

Advertisement

Το CSS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως το πιο ολοκληρωμένο σχολείο εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Το Σχολείο ξεκίνησε το 1976 στην Αμερική και λειτουργεί αδιάκοπα από τότε έχοντας μυήσει στην Τέχνη Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας αναβάτες σε περισσότερες από 52 χώρες. Τα τελευταία 45+ χρόνια ο Keith Code, ο ιδρυτής του CSS, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 280.000 αναβάτες παγκοσμίως και έχει αναδείξει δεκάδες παγκόσμιους/πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές. Στόχος του Σχολείου είναι να αναβαθμίσει τη γνώση και τη τεχνική σας με άμεσο αποτέλεσμα, μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στον τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.

Advertisement

Το Ελληνικό παράρτημα, που είναι το τέταρτο στον κόσμο, βρίσκεται στον 20ο χρόνο λειτουργίας του και από τα θρανία του έχουν περάσει με επιτυχία περισσότεροι από 8.100 Έλληνες μοτοσυκλετιστές καθώς και οι περισσότεροι πανελλήνιοι πρωταθλητές. Το Ελληνικό παράρτημα είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση σχολείων σε τέσσερις χώρες της ανατολικής Μεσογείου: Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία. Παράλληλα, έχει αναγνωρίσει διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη/υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας ενώ σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία στις Η.Π.Α., την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότιο Αφρική, την Ισπανία, τις Φιλιππίνες και τα Η.Α.Ε.

Διαβάστε επίσης:

MotoGP 2021: Επιστροφή στις νίκες για Quartararo στο Qatar2

Advertisement

Μοτοτουρισμός: Στην Αρχαία Ολυμπία με BMW

Marc Marquez: Επιστροφή στη δράση μετά από 9 μήνες