Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW Connectivity: Συνδεθείτε ζωντανά και ρωτήστε κάθε λεπτομέρεια

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Connectivity: Συνδεθείτε ζωντανά και ρωτήστε κάθε λεπτομέρεια

NEWSMOTO

BMW Connectivity: Συνδεθείτε ζωντανά και ρωτήστε κάθε λεπτομέρεια

NEWSMOTO

Η τέλεια στιγμή για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη συνδεσιμότητα που προσφέρουν τα μοντέλα της βαυαρικής εταιρείας. Πως θα γίνει αυτό; Απλά πατώντας εδώ στις 15 Απριλίου και ώρα 18.00, για να συνδεθείτε ζωντανά με τους ειδικούς της BMW Roman Vilimek (Product Manager ConnectedRide) και Christian Huppertz (Product Owner ConnectedRide).

Advertisement
Advertisement

 

Τι εστί connectivity

Τα τελευταιά χρόνια ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα ταχύτατης και άνετης πρόσβασης σε λειτουργίες συνδεσιμότητας χάρη σε ένα διακόπτη multi-controller. Κατά τη διάρκεια εξέλιξης των οθονών TFT, οι μηχανικοί της BMW επικεντρώθηκαν στη σχεδίαση της καλύτερης δυνατής αλληλεπίδρασης του συστήματος με τον αναβάτη, θέτοντας νέα πρότυπα στο συγκεκριμένο τομέα.

Advertisement
Advertisement

Όταν, για παράδειγμα, ο αναβάτης συνδέσει smartphone και κράνος (που είναι εξοπλισμένο με την ενδοσυνεννόηση της BMW), μπορεί κάνοντας χρήση της οθόνης TFT να αποκτά εύκολη πρόσβαση σε αρχεία ήχου και λειτουργίες τηλεφώνου. Και μάλιστα, η πρόσβαση στις συγκεκριμένες λειτουργίες γίνεται μέσω της δωρεάν εφαρμογής Connected App της ΒΜW, προσφέροντας καθημερινή πρακτικότητα και ευκολία στη χρήση της πλοήγησης. Διαθέτει επιπλέον λειτουργίες όπως η δυνατότητα εγγραφής της διαδρομής ή οι ενδείξεις στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών από την οδήγηση. Ο νέος εξοπλισμός συνδεσιμότητας λανσαρίστηκε το Φθινόπωρο του 2017 στα R/ GS/Adventure και στη συνέχεια εφαρμόστηκε σε πολλά ακόμα μοντέλα.

Ζωντανή σύνδεση

Advertisement

Σε μια αποκλειστική ζωντανή ροή θα μάθετε τα πάντα για τις νέες δυνατότητες του συστήματος επικοινωνίας και θα μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας. Στην περίπτωση που δεν ευκαιρήσετε να συνδεθείτε τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, μην ανησυχείτε και στο video που ακολουθεί θα μάθετε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς ανά πάσα στιγμή το επιθυμήσετε..

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Triumph Trident 660: Άφιξη Ελλάδα και η διαμόρφωση στο επίκεντρο

KTM Central Store: Μια νέα εμπειρία στην επιλογή

Advertisement

Honda & Casio: Ώρα για την 60η επέτειο