Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Benelli Leoncino 125: Ο ιταλικός τρόπος μετακίνησης

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Benelli Leoncino 125: Ο ιταλικός τρόπος μετακίνησης

NEWSMOTO

Benelli Leoncino 125: Ο ιταλικός τρόπος μετακίνησης

NEWSMOTO

Μπορεί μια μοτοσικλέτα να σε εξυπηρετήσει και παράλληλα να είναι γεμάτη στυλ; Φυσικά και μπορεί αρκεί να ονομάζεται Benelli Leoncino.

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσικλέτα αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο μετακίνησης στον αστικό ιστό. Συνήθως όμως τα μοντέλα που βρίσκει κανείς στην αγορά είναι περισσότερο αφιερωμένα στην πρακτικότητα και παραμερίζουν την εμφάνιση και το στυλ. Αυτό δεν συμβαίνει παρόλα αυτά με το Benelli Leoncino 125, ένα πανέμορφο μικρό δίκυκλο με έντονο ρετρό στυλ και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην εμφάνιση της μοτοσικλέτας η οποία είναι χαρισματική. Το Leoncino 125 ακολουθεί τα χνάρια των μεγαλύτερων 500 και 800 με κύρια χαρακτηριστικά τον προβολέα LED εμπρός, το σωληνωτό πλαίσιο, το ρεζερβουάρ τύπου σταγόνας και την επίπεδη σέλα, με το προσεκτικό φινίρισμα να εκπέμπει πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Leoncino είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,8 ίππους και 10 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ εκτός από τις καλές επιδόσεις είναι και ιδιαίτερα οικονομικός με την Benelli να αναφέρει 2,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα κατανάλωση.

Το ατσάλινο πλαίσιο πλαισιώνεται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω διαδρομής 35 χιλ. τα οποία είναι μελετημένα για σβέλτη και ευχάριστη οδήγηση στην πόλη. Τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκους εμπρός και πίσω και σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησης, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών από αλουμίνιο. Το βάρος της Leoncino 125 είναι 145 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα.

Advertisement

Η Benelli Leoncino 125 είναι διαθέσιμη σε τέσσερις χρωματισμούς στην τιμή των 3.225 ευρώ.

Advertisement

Το βίντεο του Leoncino 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Benelli TRK 702: Το όνομα της περιπέτειας (+video)
Benelli x Ortigia: Από τις Συρακούσες ως το Πέζαρο (+video)
Αποκλειστικό: Πρώτη επαφή με το Benelli RCX 185 στην Ελλάδα

Advertisement