Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Benelli TRK 702: Το όνομα της περιπέτειας (+video)

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Benelli TRK 702: Το όνομα της περιπέτειας (+video)

NEWSMOTO

Benelli TRK 702: Το όνομα της περιπέτειας (+video)

NEWSMOTO

Επιτέλους στην Ελλάδα το νέο πολυαναμενόμενο μεσαίο adventure της Benelli σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Δύο από τα σημαντικότερα μοντέλα που προσγειώνει στην γκάμα της η Benelli για το 2023 είναι τα καινούρια TRK 702 και TRK 702X. Πρόκειται ουσιαστικά για τα μεγαλύτερα μέλη των best seller TRK 502, τα οποία έρχονται με καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ικανότητες και φυσικά πλουσιότερο εξοπλισμό.

Η Benelli ανακοίνωσε τις τιμές των δύο μοντέλων οι οποίες είναι άκρως ανταγωνιστικές. Για την TRK 702 η τιμή έχει οριστεί στις 8.549 ευρώ και είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, γκρι και λευκό, ενώ στο TRK 702X η τιμή έχει οριστεί στα 8.799 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς γκρι, πράσινο και ανοιχτό καφέ.

Advertisement
Advertisement

Η TRK 702 είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά 698 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 68 Nm ροπής. Η διάταξη ανάφλεξης είναι στις 180 μοίρες, κάτι που δίνει ζωηράδα στο σύνολο, αλλά και έναν όμορφο ήχο, ενώ ο ψεκασμός είναι σύγχρονος της Bosch για ομαλή και οικονομική απόδοση. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό τύπου χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με υψηλού επιπέδου αναρτήσεις της KYB.

Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου στην περίπτωση του TRK 702, ενώ στην περίπτωση της 702X οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης. Όσο για τον εξοπλισμό, η καινούρια μοτοσικλέτα διαθέτει αρκετά σύγχρονα «καλούδια» όπως ψηφιακή οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φωτιστικά σώματα, κάμερα καταγραφής πορείας, διπλό σταντ, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ρυθμιζόμενο ABS της Bosch.

Advertisement

Βίντεο του νέου TRK 702X.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η cruiser πλευρά της Benelli (+video)
«Προσγειώθηκε» στην Ελλάδα το Benelli RCX185
Benelli x Ortigia: Από τις Συρακούσες ως το Πέζαρο (+video)