Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Bajaj Pulsar City Rides: Προσφορές στα μοντέλα Pulsar

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bajaj Pulsar City Rides: Προσφορές στα μοντέλα Pulsar

NEWSMOTO

Bajaj Pulsar City Rides: Προσφορές στα μοντέλα Pulsar

NEWSMOTO

H Bajaj Motorcycles Greece γιορτάζει το καλοκαίρι και με μία νέα σειρά εκπτώσεων στα μοντέλα Pulsar κάνει γνωστή την γκάμα της σε όσους δεν την γνωρίζουν.

Advertisement
Advertisement

 

Τρία μοντέλα της σειράς Pulsar, βγαίνουν σε προσφορά και πωλούνται σε νέες μειωμένες τιμές. Πρόκειται για τα Bajaj Pulsar 125 NS (το entry level των μοντέλων), το Pulsar 200 NS (με δυνατό κινητήρα) και το Pulsar RS 200 ABS που είναι το κορυφαίο της σειράς.

Advertisement
Advertisement

Bajaj Pulsar 125 NS CBS

Το sport city commuter (για να το οδηγήσετε πρέπει να έχετε και άδεια Α1) είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ. Το μέγεθός του παραπέμπει σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει δύο ενήλικες αναβάτες. Άνετο, σύγχρονο με μοντέρνα σχεδίαση και τιμή κάτω από 2.000€. Με οικονομικό τετράχρονο, μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, με τέσσερις βαλβίδες κινητήρα, που αποδίδει 15 ίππους, βάρος 122 κιλά και τιμή 1980 ευρώ (από 2.190€).

Η KTM θα παράγει μοτοσυκλέτες στην Κίνα μέσω CFMoto

Advertisement

Bajaj Pulsar 200 NS

Advertisement

Το μοντέλο της Bajaj διαθέτει πολύπλευρο χαρακτήρα, άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 200 κ.εκ. που αποδίδει 24 ίππους. Επιπλέον, διαθέτει υπερπλήρη πίνακα οργάνων, αναρτήσεις με sportive ρυθμίσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στα 2890 ευρώ (από 3.190€).

Μπορεί η KTM μπορεί να αγοράσει την Ducati;

Bajaj Pulsar RS 200 ABS

Αξιόλογη πρόταση όχι μόνον επειδή διαθέτει έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί, 200 κ.εκ. και απόδοση 24,5 ίππων, αλλά και επειδή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις τόσο σε καθημερινή αστική χρήση, όσο και εκτός πόλης. Η τιμή του είναι στα 3390 ευρώ (από 3.790€).

Advertisement