Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Απίστευτο: Ασθενοφόρο προκαλεί ατύχημα σε αγώνα (+video)

Ελλάδα 2:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Ασθενοφόρο προκαλεί ατύχημα σε αγώνα (+video)

NEWSMOTO

Απίστευτο: Ασθενοφόρο προκαλεί ατύχημα σε αγώνα (+video)

NEWSMOTO

Δεν χωράει ο νους αυτό που συνέβη σε αγώνα μοτοσικλετών. Δείτε το ανατριχιαστικό video…

Advertisement
Advertisement

Οι κίνδυνοι σε μια πίστα ταχύτητας όταν οδηγείς αγωνιστική μοτοσικλέτα είναι πολλαπλοί. Μπορεί να γλιστρήσεις και να πέσεις, να συγκρουστείς με κάποιον συναθλητή σου, να «φας» ένα μεγαλοπρεπές highside ή ακόμα και να πατήσεις λάδια που έχουν χυθεί στην άσφαλτο από προπορευόμενη μοτοσικλέτα.

Το να συναντήσεις όμως ένα ασθενοφόρο να διασχίζει την πίστα τη στιγμή που εσύ ξεπερνάς τα 200 χλμ./ώρα μάλλον είναι κάτι που δύσκολα το χωνεύεις. Στην Αμερική, κατά τη διάρκεια αγώνα μοτοσικλετών στην πίστα Roebling Road Raceway της Τζόρτζια, έγινε κάτι που αν δεν το δεις με τα μάτια σου δεν το πιστεύεις.

Advertisement
Advertisement

Ο αγωνιζόμενος Daniel Alexander βρισκόταν στην τελευταία στροφής της πίστας και επιτάχυνε την αγωνιστική του Yamaha R1 προκειμένου να περάσει με «όλα» την γραμμή τερματισμού του ερασιτεχνικού αγώνα Novice WERA National Challenge. Τη στιγμή όμως που άγγιζε τα 210 χλμ./ώρα είδε μπροστά του ένα… ασθενοφόρο να διασχίζει την πίστα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @r1_shake_n_bake

Advertisement

Ο αναβάτης για καλή του τύχη αντέδρασε γρήγορα και απέφυγε το όχημα πέφτοντας με δύναμη στην αμμοπαγίδα. Ο ίδιος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο η μοτοσικλέτα του διαλύθηκε ολοσχερώς. Σαν να μην έφτανε αυτό, αναβάτης που ακολουθούσε δεν κατάφερε να αποφύγει το ασθενοφόρο και έπεσε με δύναμη πάνω του. Ευτυχώς ο αναβάτης είχε πηδήξει από τη μοτοσικλέτα πριν την σύγκρουση και δεν έπαθε τίποτα, αλλά η μοτοσικλέτα του έπιασε φωτιά και καταστράφηκε.

Advertisement

Την επόμενη λοιπόν φορά που βρεθείτε να οδηγείτε σε μια πίστα, το νου σας στα ασθενοφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι νέο φέρνει η Yamaha MT-125 του 2023 (+video)
Η Yamaha πρωτοπορεί τοποθετώντας «πράσινο αλουμίνιο» στα μοντέλα της
Με άρωμα Γαλλίας η νέα έκδοση Yamaha Tenere Extreme

Advertisement