Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με φωνητικές εντολές το νέο Honda Forza 350 (+video)

Ελλάδα 17:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με φωνητικές εντολές το νέο Honda Forza 350 (+video)

NEWSMOTO

Με φωνητικές εντολές το νέο Honda Forza 350 (+video)

NEWSMOTO

Το Honda Forza 350 του 2023 έρχεται με φρεσκαρισμένο σχεδιασμό και περισσότερη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Τα νούμερα πωλήσεων του Honda Forza 350 είναι ο καλύτερος μάρτυρας της καθολικής επιτυχίας του GT scooter της Honda. Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του αμέσως κέρδισε το κοινό με δυνατά στοιχεία όπως η πολυτέλεια, ο εξοπλισμός και η άνεση που το έκαναν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα scooter της αγοράς.

Για το 2023 η συνταγή παραμένει ίδια με την Honda να επεμβαίνει μόνο στον σχεδιασμό του scooter. Η πιο χαρακτηριστική αναβάθμιση βρίσκεται στο εμπρός μέρος όπου η μάσκα είναι επανασχεδιασμένη με έντονες αναφορές από το μεγαλύτερο Forza 750. Στην γκάμα του Forza έχουν προστεθεί δύο νέοι χρωματισμοί, ο κόκκινος (Pearl Siena Red) και ο γκρι (Matt Robust Gray Metallic), ενώ ανανεωμένα είναι και τα όργανα με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο δοκιμασμένος μονοκύλινδρος των 330 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29,2 ίππους και 31,5 Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ ο εξοπλισμός παραμένει ένας από τους πληρέστερους της κατηγορίας.

Το Forza 350 διαθέτει θύρα φόρτισης USB, σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone και φωνητικές εντολές, LED προβολείς, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω και το βάρος είναι στα 186 κιλά, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.

Advertisement

Το νέο Honda Forza 350 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 6.790 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Honda.

Βίντεο του νέου Honda Forza 350.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda μειώνει τις τιμές στα παπιά της
Δοκιμή: Honda ST125 Dax
Honda CBR250RR SP: Το όνειρο του 18χρονου