Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Aprilia Days και Moto Guzzi Days όλο τον Μάρτιο

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aprilia Days και Moto Guzzi Days όλο τον Μάρτιο

NEWSMOTO

Aprilia Days και Moto Guzzi Days όλο τον Μάρτιο

NEWSMOTO

Οι Aprilia και Moto Guzzi ανοίγουν τις πόρτες των καταστημάτων τους για να υποδεχτούν τον κόσμο των δύο τροχών.

Advertisement
Advertisement

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης κάτι που σημαίνει ότι ξεκινάει επίσημα και η μοτοσικλετιστική σεζόν. Ο Μάρτιος επίσης είναι ο μήνας για τις Aprilia Days και Moto Guzzi Days που προσκαλούν όλους και όλες στα σημεία πώλησης των δύο εταιρειών για να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των νέων μοντέλων του 2023.

Στην περίπτωση των Aprilia Days, με ένα φιλικό open house στα καταστήματα πώλησης των ιταλικών μοτοσικλετών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη σπορ σειρά RSV4 και Tuono V4, τη σειρά RS660 με τις ολοκαίνουργιες παραλλαγές γραφικών Tribute και Racing Black και την RS 125 GP Replica, της οποίας τα φέρινγκ είναι εμπνευσμένα από την RS-GP που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Το σπορ DNA της Aprilia συνεχίζεται και στο ταξίδι και το χώμα με την Tuareg 660 να έχει πρωταγωνιστήσει τον τελευταίο χρόνο ανάμεσα στους λάτρεις της περιπέτειας. Εκτός από την υπάρχουσα γκάμα, η Aprilia περιμένει τον Απρίλιο να έρθει στην Ελλάδα η έκδοση RS660 Extreme με ακόμα πιο σπορ καταβολές και τιμή στις 13.790 ευρώ.

Στην περίπτωση των Moto Guzzi Days, ο Μάρτιος είναι ο χαρακτηριστικός μήνας ίδρυσης της εταιρείας από το Mandello del Lario. Το μοντέλο που φυσικά θα κλέψει την παράσταση είναι το V100 Mandello το οποίο είναι διαθέσιμο και στην έκδοση S. Μέσα στον Μάρτιο επίσης θα ξεκινήσει η προ κράτηση της ειδικής έκδοσης Moto Guzzi V100 Aviazione Navale, διαθέσιμη από τον Απρίλιο στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 16.999 ευρώ. Παράλληλα, η Moto Guzzi θα έχει την πλήρη γκάμα των V7 Stone, των V9 και φυσικά τις πολλαπλές εκδόσεις της V85TT.

Advertisement

Για να κλείσετε ραντεβού για ένα test ride μπορεί να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της Aprilia και της Moto Guzzi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Moto Guzzi V7 Gucci/Palace: Σταυροδρόμι κουλτούρας και lifestyle
Μια Moto Guzzi Le Mans για το Μουσείο Σύγχρονη Τέχνης
Η Aprilia επιστρέφει στα Rally Raid