Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αντίστροφη μέτρηση για την BMW R1300GS

Ελλάδα 2:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίστροφη μέτρηση για την BMW R1300GS

NEWSMOTO

Αντίστροφη μέτρηση για την BMW R1300GS

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad ανεβάζει στροφές με μια ακόμα φωτογραφία της επερχόμενης R1300GS σε μία εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Μία εβδομάδα έμεινε πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση της προσδοκώμενης καινούριας BMW R1300GS. Η BMW Motorrad αποφάσισε να ανεβάσει λίγο ακόμα το θερμόμετρο δίνοντας στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της μοτοσικλέτας, κρύβοντας όμως αριστουργηματικά τις λεπτομέρειές της.

Στην εικόνα εμφανίζεται η νέα R1300GS να περνάει μέσα από ένα ποτάμι και να δημιουργεί ένα μεγάλο σπρέι νερού το οποίο καλύπτει τη μοτοσικλέτα. Δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει κάτι στην εμφάνιση της BMW και τα μόνα που μπορούν να γίνουν ορατά είναι οι ακτινωτές ζάντες, η πιο λεπτή μάσκα και τα LED DRL φώτα ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Η καινούρια BMW R1300GS αναμένεται να είναι πιο ισχυρή κατά σχεδόν 10 ίππους σε σχέση με την R1250GS (περίπου 145 ίππους), ενώ θα έχει μπει σε εντατική δίαιτα με το βάρος να έχει μειωθεί αισθητά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η BMW Motorrad τοποθετήσει σύστημα ραντάρ στη νέα μοτοσικλέτα το οποίο θα παρέχει Adaptive Cruise Control όπως οι άμεσοι αντίπαλοί του, δηλαδή η Ducati και η KTM.

Η πολύ σημαντική R1300GS αναμένεται να παρουσιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, στον ανακαινισμένο χώρο BMW Motorrad Welt. Λίγη ακόμα υπομονή…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW F900GS Adventure: Σοφιστικέ χιλιομετροφάγος (+video)
Πλοήγηση χωρίς όρια από την BMW Motorrad
Με άγριες διαθέσεις έφτασε η νέα BMW F900GS (+video)