Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πλοήγηση χωρίς όρια από την BMW Motorrad

Ελλάδα 20:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλοήγηση χωρίς όρια από την BMW Motorrad

NEWSMOTO

Πλοήγηση χωρίς όρια από την BMW Motorrad

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης ConnectedRide για ασφάλεια σε όλους τους δρόμους του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Τα περισσότερα και δημοφιλέστερα μοντέλα της BMW Motorrad έχουν στο DNA τους το ταξίδι και την περιπέτεια. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για επιβεβαιώσουμε κάτι τέτοιο, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στην οικογένεια GS η οποία είναι σχεδιασμένη για μεγάλα και άνετα ταξίδια.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις εκδρομικές ικανότητες των μοντέλων της η BMW Motorrad εξέλιξε ένα νέο σύστημα πλοήγησης. Το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator δημιουργήθηκε από την ίδια την εταιρεία και προσφέρει μια νέα εμπειρία πλοήγησης στον αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα μπορεί να δεχτεί ενημερώσεις απευθείας από την εφαρμογή και ο χρήστης μέσω internet έχει πάντα ενημερωμένους τους χάρτες του. Για τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, το navigator μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο είτε μέσω ενός WiFi hotspot (μέσω του smartphone των πελατών, για παράδειγμα) είτε μέσω της κάρτας SIM που έχει εγκαταστήσει ο πελάτης, ακόμα και εν κινήσει.

Το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator αποτελεί μέρος του MyBMW Cloud με αποτέλεσμα ο χρήστης να συνδεθεί στο MyBMW και να συγχρονίσει τις προγραμματισμένες διαδρομές του, εκείνες που έχει διανύσει και πολλά άλλα. Όλες οι λειτουργίες του συστήματος πλοήγησης γίνονται μέσω του χειριστηρίου στο τιμόνι και της ψηφιακής οθόνης 5,5 ιντσών η οποία τοποθετείται εύκολα στην προ-εγκαταστημένη βάση.

Advertisement

Παράλληλα με το σύστημα πλοήγησης το οποίο είναι συμβατό με όλες τις BMW από το 2014 και έπειτα, το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator μπορεί να προσφέρει χρήση εφαρμογών όπως το Spotify, ενώ είναι συμβατό και με έξυπνα γυαλιά (Smartglasses) της BMW Motorrad που πρόσφατα βγήκαν στην παραγωγή.

Advertisement

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator θα διατίθεται από 1η Νοεμβρίου 2023 και θα πρέπει απλά να τοποθετηθεί στην προ-εγκατεστημένη βάση του συστήματος πλοήγησης και να κλειδωθεί με το κλειδί της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι είναι το BMW Motorrad Welt που θα παρουσιαστεί η R1300GS;
BMW Motorrad: Στο Βερολίνο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Customizing
Με άγριες διαθέσεις έφτασε η νέα F900GS (+video)