Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW F900GS Adventure: Σοφιστικέ χιλιομετροφάγος (+video)

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW F900GS Adventure: Σοφιστικέ χιλιομετροφάγος (+video)

NEWSMOTO

BMW F900GS Adventure: Σοφιστικέ χιλιομετροφάγος (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad δεν μπορούσε να μην βγάλει την έκδοση Adventure στο καινούριο της F900GS.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα τρία νέα μοντέλα της οικογένειας GS που παρουσίασε η BMW Motorrad έφερε το βαρύ λογότυπο Adventure στα πλαστικά της. Πρόκειται για την BMW F900GS Adventure η οποία μπορεί να είναι βασισμένη στην ολοκαίνουρια F900GS, αλλά έχει επικεντρωθεί στα μεγάλα ταξίδια, τις περιπετειώδης εξορμήσεις και την άνεση.

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, η F900GS Adventure είναι εξοπλισμένη με τον νέο δικύλινδρο σε σειρά των 895 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 105 ίππους και 93 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από πλούσια ηλεκτρονικά βοηθήματα με την BMW να έχει σχεδιάσει και το ειδικό πακέτο Ride Pro με ακόμα περισσότερες επιλογές διαθέσιμες στον αναβάτη στο Traction Control, το ABS Στροφής και το σύστημα ελέγχου σταθερότητας.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις είναι ενισχυμένες με ένα μεγάλο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός της Showa και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Στον προορατικό εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των ηλεκτρικών αναρτήσεων Dynamic ESA.

Τα στοιχεία προστασίας έχουν ενισχυθεί με την τοποθέτηση ρυθμιζόμενης ζελατίνας και μεγαλύτερων πλαϊνών πλαστικών, ενώ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα έχει σχεδιαστεί μια νέα προστατευτική ποδιά από αλουμίνιο και προστατευτικά κάγκελα. Επιπλέον, το ρεζερβουάρ είναι μεγαλύτερο για περισσότερα χιλιόμετρα και η ψηφιακή οθόνη έχει ενσωματωμένο σύστημα συνδεσιμότητας.

Advertisement

Τέλος, η BMW Motorrad δημιούργησε ένα αποκλειστικό χρωματισμό για την έκδοση F900GS Adventure σε ματ ασημί που συνδυάζεται με μαύρο και πορτοκαλί. Η μοτοσικλέτα αναμένεται να κοστίζει 15.600 ευρώ.

Advertisement

Δείτε τη νέα F900GS Adventure.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλοήγηση χωρίς όρια από την BMW Motorrad
Τι είναι το BMW Motorrad Welt που θα παρουσιαστεί η R1300GS;
Με άγριες διαθέσεις έφτασε η νέα BMW F900GS (+video)

Advertisement