Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αναβαθμίσεις παντού για τα νέα enduro της Husqvarna (+video)

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις παντού για τα νέα enduro της Husqvarna (+video)

NEWSMOTO

Αναβαθμίσεις παντού για τα νέα enduro της Husqvarna (+video)

NEWSMOTO

Η Husqvarna ανανέωσε την γκάμα των enduro μοντέλων της με δύο τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Husqvarna πριν από μερικές εβδομάδες είχε παρουσιάσει την γκάμα των motocross μοντέλων της για το 2024 βάζοντας νέα στοιχεία τεχνολογίας στην παλέτα τους. Τώρα, ήρθε η ώρα των enduro μοντέλων της παρουσιάζοντας δύο σημαντικές μοτοσικλέτες στη σειρά Enduro Pro της.

Δύο είναι τα μοντέλα που παρουσίασε η Husqvarna, ένα με δίχρονο κινητήρα και ένα με τετράχρονο. Στην περίπτωση του δίχρονου TE 300 Pro των 293 κ.εκ. ο κινητήρας είναι αναβαθμισμένος σχεδόν σε όλα του με σημαντικότερη την είσοδο νέων σωμάτων τροφοδοσίας που βελτιώνουν την ακρίβεια και το φάσμα της απόδοσης της δύναμης.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, ο κινητήρας του τετράχρονου FE 350 Pro των 349 κ.εκ. διαθέτει νέους εκκεντροφόρους, μικρότερες συνολικά διαστάσεις, ενώ έχει τοποθετηθεί δύο μοίρες προς τα πίσω για καλύτερη ισορροπία και συγκέντρωση των μαζών. Και οι δύο κινητήρες διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα τροφοδοσίας με δύο χαρτογραφήσεις, ενώ το τετράχρονο μοντέλο έχει επίσης traction control και quickshifter.

Οι αναρτήσεις και στις δύο μοτοσικλέτες είναι της WP XACT με 48άρι πιρούνι εμπρός και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω με 300mm διαδρομή. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο, το υποπλαίσιο αλουμινένιο κατά 1,8 ελαφρύτερο και τα φρένα της Brembo, ενώ οι δίσκοι είναι της Galfer και οι τροχοί της Excel. Και για εκείνους που ακόμα δεν έχουν πειστεί, οι μοτοσικλέτες διαθέτει γρανάζια της Supersprox, ODI grip, LED φώτα, ProTaper τιμόνι και μπαταρία λιθίου.

Advertisement

Τα νέα Husqvarna Enduro Pro.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκινήστε την εξερεύνηση με την Husqvarna Norden 901 (+video)
Νέα σειρά enduro από την Husqvarna (+video)
Επίσημο: Οι KTM, Husqvarna, GasGas στην Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε.