Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty

NEWSMOTO

Ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty

NEWSMOTO

Μινιμαλιστικό και «Raw» το ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty, ακολουθεί το στυλ «Blacked-Out» (όλα μαύρα) και κινείται από ένα υγρόψυκτο μοτέρ 999 κ.εκ. (60 Cubic-Inch).

Advertisement
Advertisement

Το νέο Scout Bobber Sixty της Indian δίνει ένα άλλο νόημα, στην τάση «Old-School» ενώ γίνεται πιο πρακτικό στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η Indian Motorcycle, παρουσίασε το 2020 Indian Scout Bobber Sixty – μια μικρότερη έκδοση 999 κ.εκ. του δημοφιλούς Scout Bobber, που είναι κατά 10 κιλά ελαφρύτερη. Το Scout Bobber Sixty είναι το entry level μοντέλο για τους αναβάτες που θέλουν να… μπουν στην γκάμα της Indian ή για αυτούς που αναζητούν μία λιτή επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Με κινητήρα 78 ίππων, το Scout Sixty, εκμεταλλεύεται το χαμηλό κέντρο βάρους, για να δώσει στον αναβάτη τον ελαφρύ και ευέλικτο χειρισμό (κάτι που λείπει από τις old school κατασκευές). «Φέρνοντας ένα γυμνό από στολίδια Bobber σε χαμηλότερη τιμή, λειτουργικό και με καλύτερη οδική συμπεριφορά  είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε την δυναμική προσφορά στα μοντέλα Bobber και σε μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα αναβατών », δήλωσε ο Reid Wilson, Αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle.

Το Scout Bobber Sixty διατηρεί το στιβαρό στυλ του Scout Bobber, συμπεριλαμβανομένων των «κομμένων» φτερών, προσθέτοντας αρκετά στοιχεία που δίνουν στο μοντέλο μια δική του εμφάνιση. Το Scout Bobber Sixty διαθέτει κινητήρα με μαύρο χρώμα, ανανεωμένο σήμα στο ρεζερβουάρ, καθρέφτες με λεπτά στηρίγματα στο τιμόνι, LED προβολέα, μονή σέλα και ολοκαίνουριους, μαύρους τροχούς με πέντε ακτίνες.

Advertisement

Οι αναβάτες που θέλουν να προσαρμόσουν το Scout Bobber Sixty στο δικό τους γούστο, μπορούν να το κάνουν, επιλέγοντας 140 αυθεντικά αξεσουάρ της Indian. Οι αναβάτες που επιθυμούν να ταξιδεύσουν με το Scout τους μπορούν να κάνουν διαφορετικές επιλογές καθίσματος αλλά και να προσθέσουν σέλα επιβάτη. Το Scout Bobber Sixty διατίθεται στα χρώματα: Thunder Black και Thunder Black Smoke με ABS.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Indian και Jack Daniel’s

Advertisement

Indian Roadmaster Elite: Η απόλυτη ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα (+video)