Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Indian Roadmaster Elite: Η απόλυτη ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα (+video)

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Indian Roadmaster Elite: Η απόλυτη ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα (+video)

NEWSMOTO

Indian Roadmaster Elite: Η απόλυτη ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα (+video)

NEWSMOTO

Είναι το κορυφαίο μοντέλο της Indian. Η Roadmaster Elite υπόσχεται μία νέα ταξιδιωτική εμπειρία. Με το κινητήρα Thunder Stroke 116 (1890 κ.εκ.) το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment και τον πλούσιο εξοπλισμό, το μοντέλο του 2020, συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με το κλασσικό διαχρονικό στυλ των μοτοσυκλετών της Indian.

Advertisement
Advertisement

 

Για το 2020 η Roadmaster Elite της Indian έχει αναβαθμισμένη τεχνολογία (κινητήρα και ηλεκτρονικών εφαρμογών) αλλά και μοναδικό χειροποίητο φινίρισμα. Κάθε Roadmaster Elite υποβάλλεται σε μια σχολαστική διαδικασία βαφής που απαιτεί περισσότερες από 30 ώρες για να ολοκληρωθεί. Η νέα βαφή Thunder Black Vivid Crystal πάνω από το Gunmetal Flake με κόκκινες γραμμές (pinstripes) και κόκκινα γραφικά, προσφέρει μια νέα και πιο sportive εμφάνιση. Η εμπρός ζάντα των 19 ιντσών, κάτω από το χαρακτηριστικό φτερό, προσθέτει δυναμισμός στο σχήμα, διατηρώντας παράλληλα μια κλασική αισθητική.

Advertisement
Advertisement


Αν η εικόνα και διακριτικά αναβαθμίζουν την εμφάνιση το ηχοσύστημα PowerBand Audio Plus 600 watt σημαίνει ότι οι αναβάτες θα… ακουστούν την μοτοσυκλέτα. Το σύστημα PowerBand Audio Plus προσφέρει εξαιρετικό ήχο και διαύγεια από τα ηχεία υψηλής πιστότητας στο φέρινγκ και την σέλα, τα οποία είναι 50% πιο δυνατά από το ηχητικό σύστημα, που έχουν οι Roadmaster και Roadmaster Dark Horse του 2020. Το σύστημα διαθέτει ενισχυμένο δυναμικό ισοσταθμιστή εννέα ζωνών που ρυθμίζει αυτόματα τις συγκεκριμένες συχνότητες στο βέλτιστο επίπεδο, ανάλογα την ταχύτητα που κινείστε για να αντισταθμίσει τον θόρυβο από το δρόμο, τον άνεμο και τον κινητήρα για να προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου σε κάθε κατάσταση οδήγησης.


Επιπλέον το σύστημα infotainment Indian Command Ride έχει νέο interface για καλύτερο χειρισμό με γάντια και περιλαμβάνει πλοήγηση, οθόνη πληροφοριών αναβάτη, συμβατότητα Bluetooth και πληροφόρηση για τις βασικές πληροφορίες του οχήματος. Οι αναβάτες μπορούν επίσης να σχεδιάσουν μια διαδρομή με έως και 100 σημεία στην ιστοσελίδα Ride Command και να την μεταφέρουν ασύρματα στην μοτοσυκλέτα μέσω Bluetooth.
Ο κινητήρας Thunder Stroke 116 (1890 κ.εκ.) διαθέτει μια νέα κυλινδροκεφαλή υψηλής ροής που προσφέρει κορυφαία απόδοση. Επιπλέον, τρεις επιλογές οδήγησης (Tour, Standard και Sport) επιτρέπουν στους αναβάτες να προσαρμόζουν την απόκριση της δύναμης ανάλογα με τον τρόπο, που οδηγούν.


Στον βασικό εξοπλισμό, η Roadmaster Elite διαθέτει: Σύστημα απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου, πλήρη φωτισμό LED (Pathfinder). Γνήσιο δερμάτινο κάθισμα με ατομική θέρμανση για οδηγό και επιβάτη, υποβραχιόνια επιβατών, θερμαινόμενες χειρολαβές και ρυθμιζόμενο αλεξήνεμο, ABS και αποθηκευτικούς χώρους για δύο κράνη full face και επιπλέον 140 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Advertisement

 

Advertisement