Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Indian και Jack Daniel’s

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Indian και Jack Daniel’s

NEWSMOTO

Indian και Jack Daniel’s

NEWSMOTO

Ένας μεθυστικός συνδυασμός παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Indian και το Αμερικάνικο Ουίσκι/ Μπέρμπον Jack Daniel’s. Το αποτέλεσμα είναι η Indian Jack Daniel’s Springfield Dark Horse.

Advertisement
Advertisement

 

H μόδα των ειδικών εκδόσεων μοτοσυκλετών κάνει θραύση στην Αμερική, όπως και ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Indian και την Harley Davidson. Η Indian κέρδισε μία ακόμη «μάχη» μετά την συνεργασία της με την Jack Daniel’s και τους βελτιωτές Klock Werks Kustom Cycles.

Advertisement
Advertisement

Στόχος να δημιουργήσουν μία ακόμα μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής. Τελευταίο μοντέλο της συνεργασίας, είναι  η Jack Daniel’s Indian Springfield Dark Horse η οποία θα παραχθεί σε μόλις 177 μονάδες.

Advertisement

Η δημιουργία αυτής της ειδικής έκδοσης σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχόμενη συνεργασία της Indian με την Jack Daniel’s. Κάθε μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται κι από μια αναμνηστική ξύλινη προθήκη με δύο ποτήρια και ένα μπουκάλι Jack Daniel’s Single Barrel. Η προθήκη είναι φτιαγμένη από το ίδιο ξύλο που χρησιμοποιείται στα δρύινα βαρέλια όπου ωριμάζει το ουίσκι και είναι στολισμένη με το ίδιο δέρμα της χειροποίητης σέλας της μοτοσυκλέτας. Πάνω στην προθήκη αλλά και σε πλακέτα στην μοτοσυκλέτα θα είναι χαραγμένο το όνομα του ιδιοκτήτη, ο αριθμός του δικύκλου και ο αριθμός του πλαισίου.

Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο, Jack Daniel’s Indian Springfield Dark Horse, διαθέτει μια σειρά από λεπτομέρειες που το κάνουν μοναδικό, ενώ η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.