NEWSMOTO

Αλλάζει ταχύτητα η Zontes

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει ταχύτητα η Zontes

NEWSMOTO

Αλλάζει ταχύτητα η Zontes

NEWSMOTO

Η Zontes ανεβάζει τον πήχη παρουσιάζοντας πολλά ποιοτικά νέα μοντέλα για το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η Zontes χωρίς αμφιβολία ήταν από τις μάρκες που έκαναν τη διαφορά στην φετινή EICMA παρουσιάζοντας πολύ ενδιαφέρονται και ποιοτικά projects. Με διαφορά το σημαντικότερο μοντέλο της ήταν το G 501, ένα crossover mega scooter με έντονα στοιχεία περιπέτειας, πλούσιο εξοπλισμό και τεχνολογικές λύσεις υψηλού επιπέδου.

Το G 501 έχει ακτινωτούς τροχούς 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ισχυρό κινητήρα απόδοσης 47 ίππων, ποιοτικές αναρτήσεις και τεχνολογία αιχμής όπως traction control, TFT οθόνη, σύστημα Keyless και πολλά ακόμα. Το G 501 αναμένεται να βγει και σε GT έκδοση με ασφάλτινο χαρακτήρα και έμφαση στην άνεση και το ταξίδι.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το δυναμικό της scooter η Zontes έφερε ένα καινούριο μεσαίο adventure μοντέλο (T 500) που βασίζεται στο T350, αλλά με μεγαλύτερο κινητήρα στα 500 κ.εκ. και πιο πλούσιο εξοπλισμό. Στην συγκεκριμένη κατηγορία η Zontes είχε να επιδείξει ακόμα ένα εντυπωσιακό μοντέλο το F 703. Πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο project το οποίο διαθέτει τρικύλινδρο κινητήρα 699 κ.εκ. με απόδοση 101 ίππους και 85 Nm ροπής.

Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το νέο αυτό adventure έχει αρκετά μεγάλες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμους χάρη στις ποιοτικές αναρτήσεις, τον τροχό 21 ιντσών εμπρός και τα πλήρη ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Στο πλευρό του F 703 βρίσκεται ένα supersport μοντέλο (F 703RR) επίσης με τρικύλινδρο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 75 Nm ροπής.

Advertisement

Τα νέα μοντέλα της Zontes σίγουρα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον καθώς γνωρίζουμε την ποιότητά τους από τα υπάρχοντα μοντέλα της μάρκας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την έλευσή τους στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Η έκπληξη της EICMA ήρθε από την Zontes
Δοκιμή: Zontes E350
Δοκιμή: Zontes GK350