Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Η έκπληξη της EICMA ήρθε από την Zontes

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποστολή newsmoto: Η έκπληξη της EICMA ήρθε από την Zontes

EICMA 2023

Αποστολή newsmoto: Η έκπληξη της EICMA ήρθε από την Zontes

EICMA 2023

Τάραξε τα νερά της EICMA η Zontes φέρνοντας ένα 500άρι premium scooter, μια adventure και ένα supersport.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς αμφιβολία η Zontes ήταν η εταιρεία που επιφύλασσε τις περισσότερες εκπλήξεις στο κοινό της EICMA. Η premium κινεζική μάρκα την οποία φέρνει στην Ελλάδα η Γκοργκόλης Α.Ε. έφερε στο περίπτερό της ένα ολοκαίνουριο 500άρι scooter, ένα δυναμικό νέο adventure και ένα supersport.

Ξεκινώντας από το scooter, η Zontes παρουσίασε το 510-G και το H-510, δύο maxi scooter με κινητήρα 491 κ.εκ. και απόδοση 47 ίππους. Σίγουρα η έκδοση 510-G έχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς είναι ένα crossover scooter με δυνατότητα κίνησης σε πολλαπλά τερέν χάρη στα ελαστικά διπλής χρήσης, τις ποιοτικές αναρτήσεις και τους ακτινωτούς τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα το 2024 θα μας απασχολήσει πολύ αυτό το scooter που έρχεται να προστεθεί στα ήδη εξαιρετικά E350 και M310 της Zontes.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της adventure μοτοσικλέτας 703 F. Το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχώρισε αμέσως ιδιαίτερα με τον φουτουριστικό σχεδιασμό της μάσκας. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα 699 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 85 Nm ροπής.

Advertisement

Οι αναρτήσεις είναι της Marzocchi και ο εμπρός τροχός είναι 21 ιντσών ακτινωτός, ενώ ξεχωρίζει στο πίσω μέρος το θηριώδες αλουμινένιο ψαλίδι. Η 703 F επίσης θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. Τέλος, είχαμε και ένα supersport μοντέλο, το 703 RR. Το εντυπωσιακό αυτό σπορ μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο δικύλινδρο κινητήρα 699 κ.εκ. μόνο που απόδοση ανεβαίνει στους 109 ίππους. Διαθέτει ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα, όπως και αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι της… μόδας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Aprilia και Moto Guzzi μάγεψαν με τα νέα τους μοντέλα
Αποστολή newsmoto: Δείτε τα νέα μοντέλα της UM Motorcycles στην EICMA (+video)
Αποστολή newsmoto: Εντός έδρας η Ducati ενθουσίασε το κοινό