Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ακόμα πιο premium το νέο Yamaha XMAX 125 Tech MAX

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο premium το νέο Yamaha XMAX 125 Tech MAX

NEWSMOTO

Ακόμα πιο premium το νέο Yamaha XMAX 125 Tech MAX

NEWSMOTO

Η Yamaha έδωσε ακόμα περισσότερα στοιχεία πολυτέλειας στο νέο XMAX 125 Tech MAX με σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας των XMAX είναι το 125 και για το 2023 η Yamaha αναβάθμισε τόσο την απλή έκδοση όσο και την έκδοση Tech MAX. Το νέο scooter ξεχωρίζει άμεσα χάρη στη διαφορετική σχεδίαση της μάσκας η οποία είναι πιο επιθετική με αιχμηρά φωτιστικά σώματα.

Οι προβολείς είναι LED σχήματος Χ, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα είναι επίσης σχήματος X. Επανασχεδιασμένη είναι η σέλα για βελτιωμένη άνεση και μειωμένη απόσταση των ποδιών από το έδαφος, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη. Στην έκδοση Tech MAX τα μαρσπιέ είναι αλουμινένια και το φινίρισμα στα πλαστικά είναι ημι-μεταλλικό γυαλιστερό, ενώ τα φλας έχουν τοποθετηθεί πλέον ψηλά στα άκρα της μάσκας.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο του 2023 είναι εξοπλισμένο με μια διπλή οθόνη πληροφοριών της Yamaha. Η μία οθόνη TFT 4,2 ιντσών έχει αναλάβει το infotainment κομμάτι με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω της εφαρμογής MyRide. Η δεύτερη οθόνη είναι LCD 3,2 ιντσών και ενημερώνει τον αναβάτη για τα στοιχεία του scooter όπως ταχύμετρο, επίπεδο καυσίμου και πολλά ακόμα.

Στο τεχνικό κομμάτι, το νέο XMAX 125 Tech MAX χρησιμοποιεί τον κινητήρα BlueCore των 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12 ίππους. Συνεργάζεται με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και σύστημα Start/Stop, ενώ το πλαίσιο και οι αναρτήσεις είναι υψηλού επιπέδου για άψογη συμπεριφορά στο δρόμο. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε δίσκους εμπρός και πίσω με σύστημα ABS.

Advertisement

Το νέο Yamaha ΧΜΑΧ 125 Tech MAX αναμένεται το καλοκαίρι του 2023 στην Ελλάδα, ενώ η απλή έκδοση XMAX 125 θα είναι διαθέσιμη από την Άνοιξη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με traction control το Yamaha MT-125 του 2023
Yamaha: Υποστήριξη στο Ironman 70.3 από γη και θάλασσα
Δοκιμή: Yamaha XSR125