Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το πανίσχυρο off road της Cake

Ελλάδα 16:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το πανίσχυρο off road της Cake

NEWSMOTO

Αυτό είναι το πανίσχυρο off road της Cake

NEWSMOTO

Η σουηδική Cake παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό εκτός δρόμου μοντέλο Bukk με πανίσχυρο κινητήρα και κορυφαίες αναρτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η σουηδική εταιρεία Cake έχει μπει πολύ δυναμικά στον κόσμο της μετακίνησης με τα εκκεντρικά ηλεκτρικά της δίκυκλα.

Μέχρι τώρα η Cake είχε στην γκάμα της ηλεκτρικά μοτοσικλέτες πόλης και επαγγελματικά δίκυκλα με δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων, αλλά τώρα πάει ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας και μοντέλα διασκέδασης. Το πρώτο σε αυτήν τη λίστα είναι το καινούριο Bukk.

Πρόκειται για ένα off-road ηλεκτρικό δίκυκλο το οποίο εκτός από τις φοβερές επιδόσεις, έχει και κορυφαίο εξοπλισμό. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι καινούριος, κατασκευασμένος από την ίδια της Cake με απόδοση 16 kW (21 ίππους). Η ροπή κόβει την ανάσα καθώς φτάνει τα 420 Nm στο μέγιστο της λειτουργίας του, ενώ η μπαταρία των 72 V με αυτονομία που φτάνει τα 80 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το βάρος του Bukk είναι μόλις 85 κιλά χάρη στο αλουμινένιο πλαίσιο και οι επιδόσεις εξαιρετικές με την τελική ταχύτητα να ξεπερνάει τα 100 χλμ/ώρα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της μοτοσικλέτας είναι τα περιφερειακά της καθώς οι αναρτήσεις είναι της WP και της Ohlins.

Advertisement

Το ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός είναι της WP και το μονό αμορτισέρ είναι της Ohlins σε έναν συνδυασμό που δεν συναντάμε εύκολα. Η Cake Bukk θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες με την τιμή του να φτάνει τις 15.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Cake Kalk INK: Παίζοντας off-road και.. ηλεκτρικά
Το πατίνι των πρωταθλητών
Ιταλός καλλιτέχνης κάνει γκράφιτι στο BMW CE-04