Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ιταλός καλλιτέχνης κάνει γκράφιτι στο BMW CE-04

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιταλός καλλιτέχνης κάνει γκράφιτι στο BMW CE-04

NEWSMOTO

Ιταλός καλλιτέχνης κάνει γκράφιτι στο BMW CE-04

NEWSMOTO

Το ηλεκτρικό scooter BMW CE-04 γίνεται ο τέλειος καμβάς για έναν καλλιτέχνη από την Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

Ο Flycat είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της σύγχρονης εποχής. Ο Ιταλός έχει συνεργαστεί με κολοσσούς όπως η Adidas, η Nike και η Levi’s σε ψηφιακή τέχνη, ενώ στις δράσεις του έχει δημιουργήσει τέχνη σε πολλές μορφές με βασικό στοιχείο τον αστικό χαρακτήρα.

Η τελευταία του έμπνευση ξεκίνησε από το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW CE-04. Ο Flycat συνεργάστηκε με την BMW Motorrad Italia η οποία ζήτησε από τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει ένα μοναδικό scooter με ξεχωριστό χαρακτήρα. Για τη δημιουργία επιλέχτηκε το κατάλευκο CE-04 πάνω στο οποίο ο Ιταλός καλλιτέχνης αποφάσισε να κάνει ένα γκράφιτι για να το τονίσει το lifestyle του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Ο Flycat χαρακτήρισε τη δημιουργία του αστικό καμουφλάζ καθώς με θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο γκράφιτι στις δύο πλευρές του scooter. Από τη μία πλευρά με καλλιτεχνικό τρόπο έγραψε τη λέξη BMW και από την άλλη έβαλε τη σφραγίδα του ως καλλιτέχνη.

Το BMW CE-04 είναι από μόνο του ένα πολύ ξεχωριστό όχημα με ξεχωριστό σχεδιασμό. Οι επιδόσεις του είναι επίσης πολύ δυναμικές καθώς αποδίδει 40 ίππους και μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 120 χλμ/ώρα με εξαιρετικές επιταχύνσεις. Η μπαταρία του είναι ικανή να χαρίσει αυτονομία 130 χιλιομέτρων, ενώ η φόρτιση γίνεται σε οικιακή πρίζα και ταχυφορτιστή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad
BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα
Οι BMW Motorrad Days επέστρεψαν στο Βερολίνο

Advertisement