Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το πατίνι των πρωταθλητών

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πατίνι των πρωταθλητών

NEWSMOTO

Το πατίνι των πρωταθλητών

NEWSMOTO

Η Red Bull Racing παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό πατίνι με μονόμπρατσο μπροστινό σύστημα και επιδόσεις μοτοποδηλάτου.

Advertisement
Advertisement

Ο Max Verstappen για δεύτερη φορά στέφθηκε πρωταθλητής Formula 1 διαλύοντας τον ανταγωνισμό το 2022 έχοντας στο πλευρό του ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο και μια επαγγελματική ομάδα πρωταθλητών. Η Red Bull Racing απέδειξε για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της δίνοντας στον Ολλανδό οδηγό το κορυφαίο πακέτο για να μπορέσει να επικρατήσει.

Με αφορμή της κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου, η Red Bull Racing αποφάσισε να το γιορτάσει κατασκευάζοντας ένα καινούριο ηλεκτρικό πατίνι. Το RBS #01 είναι ένα σπορ πατίνι με εκρηκτικές επιδόσεις και κορυφαία τεχνολογία. Είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα με φαρδύ πάτωμα για να μπορεί να προσαρμόζεται σε πολλά διαφορετικά σωματότυπα.

Advertisement
Advertisement

Η Red Bull αναφέρει ότι το πατίνι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό καθώς αντέχει σύγκρουση 3,5g, ενώ το βάρος του δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλό καθώς φτάνει τα 23 κιλά. Όσο για τις επιδόσεις αυτές είναι εντυπωσιακές. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 750 W και η ροπή φτάνει τα 90 Nm κάτι που σημαίνει ότι η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 45 χλμ/ώρα!

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 760 Wh με την αυτονομία να είναι άκρως εντυπωσιακή στα 60 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Το πατίνι δεν διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας (KERS) ή DRS, ωστόσο οι άνθρωπο της Red Bull αναφέρουν ότι το πατίνι έχει κορυφαία οδηγική συμπεριφορά. Στον εξοπλισμό, την ενημέρωση του οδηγού φροντίζει μια οθόνη LCD, ενώ η τομή του είναι κοντά στα 6.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλη η Ευρώπη θέλει Formula 1 – Η Ελλάδα;
Formula 1: Νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt
Με e-bikes και e-scooters η κινητικότητα στην Αθήνα!

Advertisement