Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το μοναδικό scooter της QJMotor

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το μοναδικό scooter της QJMotor

NEWSMOTO

Αυτό είναι το μοναδικό scooter της QJMotor

NEWSMOTO

Το CTR 125 είναι η πρόταση της QJMotor στην δημοφιλέστατη κατηγορία των scooter 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Αν πιστεύατε ότι η επέλαση της QJMotor αφορά μόνο τις μοτοσικλέτες μεγάλου και μεσαίου κυβισμού τότε πλανάστε πλάνην οικτράν. Ο κινεζικός κολοσσός αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι η τεχνογνωσία του δεν έχει όρια και με το CTR 125 «ρίχνει» στην αγορά της Ελλάδας ένα ποιοτικό, προσιτό και πρακτικό scooter.

Το CTR 125 ακολουθεί μια ιδιαίτερη σχεδιαστική φιλοσοφία δίνοντας περισσότερο έμφαση στην προστασία του αναβάτη. Αυτός είναι ο λόγος που η μάσκα εμπρός είναι πληθωρική με μεγάλα φωτιστικά σώματα LED και ενσωματωμένα φλας, ενώ αντίστοιχα η σέλα είναι πολύ μεγάλη και άνετη για αναβάτη και συνεπιβάτη.

Advertisement
Advertisement

Το scooter της QJMotor είναι εξοπλισμένο με έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,6 ίππους και 11,6 Nm ροπής. Τον ψεκασμό έχει αναλάβει προσεγμένο σύστημα της Bosch και η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου.

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς το CTR 125 είναι εξοπλισμένο με ένα ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται μ ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκο 240 χιλ. εμπρός και δίσκο 225 χιλ. πίσω με σύστημα ABS για μέγιστη ασφάλεια.

Advertisement

Στον εξοπλισμό το CTR 125 διαθέτει μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, κεντρικό διακόπτη με μαγνητικό κλείδωμα, επίπεδο πάτωμα, άγκιστρο για μεταφορά τσαντών, LED φώτα και ψηφιακή οθόνη πληροφοριών. Το νέο scooter της QJMotor είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, μπλε και γκρι στην τιμή των 2.495 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το καλημέρα best seller το QJMotor SRT 800X
QJMotor SRV 300: Cruiser με προσωπικότητα
Ξεκίνησαν οι επιτυχίες για την QJMotor στο MotoGP