Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με το καλημέρα best seller το QJMotor SRT 800X

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με το καλημέρα best seller το QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Με το καλημέρα best seller το QJMotor SRT 800X

NEWSMOTO

Η QJMotor πέτυχε διάνα με το SRT 800X δημιουργώντας μια προσιτή και πολύ ανταγωνιστική μοτοσικλέτα περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Κακά τα ψέμματα, την QJMotor την έχουμε συνδυάσει με τις μεγάλες μοτοσικλέτες που διαθέτει στην γκάμα της με ναυαρχίδα την SRT 800X. Η μοτοσικλέτα περιπέτειας της QJMotor έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα τις ευρωπαϊκές ανάγκες κάτι που αναπόφευκτα περνάει και στην ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αρκεί μια ματιά στο νέο SRT 800X για να καταλάβει κανείς ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλά με ακόμα ένα adventure μοντέλο, αλλά με ένα μελετημένο δίκυκλο το οποίο απευθύνεται σε μεγάλο εύρος αναβατών.

Advertisement
Advertisement

Στο επίκεντρο της μοτοσικλέτας βρίσκεται ο δικύλινδρος κινητήρας σε σειρά των 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,5 ίππους και 67 Nm ροπής και συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού. Το σύνολο ισορροπεί άψογα ανάμεσα στις επιδόσεις και την ομαλότητα προσφέροντας παράλληλα πολύ καλά επίπεδα κατανάλωσης.

Η QJMotor σίγουρα δεν έχει αφήσει στην τύχη την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Το ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB μεγάλων διαδρομών, με ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω επίσης ρυθμιζόμενο.

Advertisement

Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά της Maxxis tubeless, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με ABS της Bosch και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 18,5 λίτρα για μεγάλη αυτονομία.

Advertisement

Όσο για τον εξοπλισμό, το νέο SRT 800X διαθέτει φώτα και φλας LED, USB θύρα, οθόνη TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και χούφτες. Η μοτοσικλέτα της QJMotor είναι διαθέσιμη στο δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 8.295 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
QJMotor SRK 700: Η ουσία των naked
Έχει και cruiser η QJMotor;
Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X