Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

QJMotor SRV 300: Cruiser με προσωπικότητα

Ελλάδα 23:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

QJMotor SRV 300: Cruiser με προσωπικότητα

NEWSMOTO

QJMotor SRV 300: Cruiser με προσωπικότητα

NEWSMOTO

Η QJMotor SRV 300 συνδυάζει την αυθεντική παράδοση με την έντονη σύγχρονη προσωπικότητα.

Advertisement
Advertisement

Όταν παρουσιάστηκε στη χώρα μας η QJMotor στις αρχές του 2023 το πρώτο μοντέλο που εμφανίστηκε στις περισσότερες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν η SRV 300. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο μοντέλο cruiser το οποίο προτάσσει την αυθεντική του αισθητική και την έντονη προσωπικότητα για να δελεάσει το κοινό.

Η SRV 300 είναι εξοπλισμένη με έναν δυναμικό δικύλινδρο κινητήρα ο οποίος ουσιαστικά είναι και αυτός που δίνει την ξεχωριστή προσωπικότητα στη μοτοσικλέτα. Πρόκειται για το V2 σύνολο των 296 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 31 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 26 Nm ροπής στις 5.000 σ.α.λ.

Το σύνολο συνοδεύεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων δίνοντας έμφαση στην ομαλή λειτουργία, τις ροπάτες επιταχύνσεις και την οικονομία στο καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

 

Η μορφή της SRV 300 είναι ξεκάθαρα cruiser με χαμηλό προφίλ και άνετη θέση οδήγησης. Χαρακτηριστικό είναι το ρεζερβουάρ τύπου δάκρυ και οι δύο αναρτήσεις πίσω που συμπληρώνονται από τον στρογγυλό προβολέα εμπρός LED και τον ψηφιακό, επίσης στρογγυλό, πίνακα οργάνων.

Advertisement

Το βάρος της SRV 300 είναι αρκετά χαμηλό, στα 164 κιλά, ενώ το ύψος της σέλας είναι μόνο 700 χιλ. κάτι που την κάνει ιδανική για μεγάλο εύρος αναβατών ανεξαρτήτου αναστήματος.

Advertisement

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει η QJMotor στην οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Στις αναρτήσεις λοιπόν συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Αντίστοιχα στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 280 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. πίσω με σύστημα ABS, ενώ οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω.

Η νέα QJMotor SRV 300 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, πορτοκαλί και μαύρο, στην τιμή των 4.495 ευρώ. Μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζει V4 cruiser η QJMotor;
QJMotor SRK 700: Η ουσία των naked
QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας