Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το διαστημικό Zontes E350

Ελλάδα 19:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το διαστημικό Zontes E350

NEWSMOTO

Αυτό είναι το διαστημικό Zontes E350

NEWSMOTO

Πάτησε στην Ελλάδα το εξεζητημένο Zontes E350 με ισχυρές επιδόσεις και σχεδιασμό «out of space».

Advertisement
Advertisement

Η Zontes έφερε στην Ελλάδα το νέο E350 που αποτελεί το τρίτο scooter της μάρκας που φτάνει στη χώρα μας μετά το M310. Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας στο Κλειστό Φαλήρου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά για πρώτη φορά το μοναδικό GT scooter με σχεδιασμό που προκαλεί.

Το σημείο στο οποίο ξεφεύγει το νέο E350 είναι η μάσκα η οποία είναι άκρως φουτουριστική. Τα φωτιστικά σώματα θυμίζουν μάτια εξωγήινου και ειδικά με τα μπλε DRL φώτα ημέρας δημιουργούν ένα εξωπραγματικό θέαμα στον παρατηρητή. Η δομή της μάσκας είναι αιχμηρή και επιθετική θυμίζοντας supersport μοτοσικλέτα, ενώ τα πλευρικά φέρινγκ είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένα για καλή κάλυψη και κυρίως μικρή αντίσταση από τον αέρα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του E350 είναι καινούριος μονοκύλινδρος 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 37 ίππους και 38 Nm ροπής. Η μετάδοση είναι αυτόματη με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο ψεκασμός της Bosch είναι σύγχρονος και εξοπλισμένος με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control), δύο επιλογές οδήγησης.

Οι αναρτήσεις προσφέρουν άνεση και σταθερότητα με το τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 41 χιλ. και τα δύο αμορτισέρ πίσω να συνεργάζονται με ένα ενισχυμένο ατσάλινο πλαίσιο. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω και τα φρένα πολύ ισχυρά με δίσκους εμπρός και πίσω και σύστημα ABS.

Advertisement

Εκτός από τις δυναμικές επιδόσεις και την απίθανη εμφάνιση, το E350 έχει και κάποιες καινοτομίες στην εργονομία του. Μία από αυτές είναι το ρυθμιζόμενο τιμόνι το οποίο μπορεί να κινηθεί σε δύο θέσεις στον διαμήκη άξονα! Επιπλέον, στον εξοπλισμό ο αναβάτης θα επωφεληθεί των θερμαινόμενων grip, του μεγάλου αποθηκευτικού χώρου, του ρεζερβουάρ 16,5 λίτρων, της ρυθμιζόμενης ζελατίνας και της μεγάλης TFT οθόνης πληροφοριών.

Advertisement

Το νέο Zontes E350 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, ασημί και λευκό στην τιμή των 5.595 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης του E350.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Zontes GK350
Πλησιάζει η ώρα του Zontes D350 (+video)
Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes