Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται το Benelli RCX 185

Ελλάδα 20:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται το Benelli RCX 185

NEWSMOTO

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται το Benelli RCX 185

NEWSMOTO

Η Benelli ανακοίνωσε την τιμή και την έλευση του σπορ παπιού στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Πλησιάζει η στιγμή που το πολυαναμενώμενο παπί της Benelli θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα και η Motoway (επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα) ήδη ανεβάζει την θερμοκρασία δίνοντας στη δημοσιότητα την τιμή του. Το νέο RCX 185 θα κοστίζει 2.985 ευρώ κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, το νέο σούπερ παπί αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου. Έχει ήδη ανοίξει η πλατφόρμα παραγγελιών του RCX 185, ενώ σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα του ειδικού Τύπου, τα πρώτα μοντέλα έχουν ήδη πουληθεί.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε ότι το σούπερ παπί της Benelli χρησιμοποιεί έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 174 κ.εκ. ο οποίος αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 17,5 ίππους και 15 Nm ροπής. Θα συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ θα πληρεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Όλα αυτά μεταφράζονται σε τελική ταχύτητα της τάξης των 120 χλμ./ώρα και πολύ δυναμικές επιταχύνσεις.

Παράλληλα, οι αναρτήσεις θα είναι πολύ ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω τοποθετημένο στο κέντρο του ψαλιδιού σε στυλ μοτοσικλέτας. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS με δίσκους εμπρός και πίσω. Υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμα για να δούμε από κοντά το νέο παπί της Benelli.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Benelli RCX 185;
Δοκιμή: Benelli Leoncino 500
Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου TRK της Benelli (+video)