Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Benelli RCX 185;

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Benelli RCX 185;

NEWSMOTO

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Benelli RCX 185;

NEWSMOTO

Η Benelli είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη κίνηση με ένα πολλά υποσχόμενο παπί υψηλών προδιαγραφών.

Advertisement
Advertisement

Η Benelli μας έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες με την ανακοίνωση ότι ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα το πρώτο της παπί. Η εταιρεία κρατάει κρυφά τα χαρτιά της όσον αφορά τα στοιχεία της μοτοσικλέτας, ωστόσο όσα έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για ένα πολύ εντυπωσιακό σπορ παπί.

Μέχρι τώρα, έχουμε δει κάποιες εικόνες της μοτοσικλέτας που αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα μυώδες παπί με δυναμικό παρουσιαστικό. Στο εμπρός μέρος ο προβολέας είναι τεχνολογίας LED με DRL φώτα ημέρας χαμηλότερα στη μάσκα και LED φλας επίσης ενσωματωμένα στο φέρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Στο κομμάτι του κινητήρα η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 174 κ.εκ. ο οποίος αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 17,5 ίππους και 15 Nm ροπής. Θα συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ θα πληρεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Όλα αυτά μεταφράζονται σε τελική ταχύτητα της τάξης των 120 χλμ./ώρα και πολύ δυναμικές επιταχύνσεις.

Σίγουρα το νέο Benelli RCX 185 θα είναι εξοπλισμένο με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω τοποθετημένο στο κέντρο του ψαλιδιού σε στυλ μοτοσικλέτας. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS με δίσκους εμπρός και πίσω. Η οθόνη πληροφοριών θα είναι ψηφιακή και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς. Όσο για την τιμή θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, αλλά αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική. Δηλώστε συμμετοχή για περισσότερη ενημέρωση στο site της Benelli.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Benelli ετοιμάζει «βόμβα» στην κατηγορία των παπιών
Δοκιμή: Benelli Leoncino 500
Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου TRK της Benelli (+video)

Advertisement