Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έφτασε στην Ελλάδα η CFMoto 700MT

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έφτασε στην Ελλάδα η CFMoto 700MT

NEWSMOTO

Έφτασε στην Ελλάδα η CFMoto 700MT

NEWSMOTO

Η CFMoto υποδέχτηκε στην Ελλάδα τη νέα street adventure μοτοσικλέτα της 700MT.

Advertisement
Advertisement

Η οικογένεια των adventure μοτοσικλετών της CFMoto μεγαλώνει καθώς προστέθηκε πρόσφατα η νέα 700MT. Η μοτοσικλέτα ανήκει στην κατηγορία των street adventure με τροχούς 17 ιντσών και είναι έτοιμη να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό στη δημοφιλέστερη κατηγορία μοτοσικλετών.

Η 700MT είναι εξοπλισμένη με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 67 ίππους και 68 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με 6τάχυτητο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και σύγχρονο ψεκασμό.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα από την άλλη είναι της J.Juan με δύο δίσκους εμπρός και ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 218 κιλά με ρεζερβουάρ 18 λίτρων και το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 820 χιλ. Το highlight του εξοπλισμού είναι η έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών που πληροφορεί εύκολα και πρακτικά τον αναβάτη.

Advertisement

Η νέα CFMoto 700MT είναι διαθέσιμη την τιμή των 6.590 ευρώ η οποία θα ισχύσει μόνο για την περίοδο λανσαρίσματος του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκαλύφθηκε το νέο CFMoto 800NK (+video)
Η CFMoto βάζει ραντάρ στο 800ΜΤ (+video)
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το CFMoto 450SR;