Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αποκαλύφθηκε το νέο CFMoto 800NK (+video)

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε το νέο CFMoto 800NK (+video)

NEWSMOTO

Αποκαλύφθηκε το νέο CFMoto 800NK (+video)

NEWSMOTO

Η CFMoto παρουσίασε τελικά την τελική μορφή της μεγάλης naked μοτοσικλέτας της η οποία αναμένεται σύντομα στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Η αναμονή τελείωσε καθώς η CFMoto αποφάσισε να δείξει στο κοινό των δύο τροχών το μεγαλύτερο naked μοντέλο της. Η 800NK ήταν ένα project το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια η κινεζική μάρκα και συνεργάστηκε με την KTM σε πολλούς τομείς για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική μοτοσικλέτα στην σκληρή κατηγορία των σπορ naked.

Η 800NK έχει μεν σχεδιαστικές επιρροές από την σειρά ΝK της μάρκας, ωστόσο είναι σαφώς πιο τολμηρή και προσεγμένη. Ο προβολέας στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει με τον τριγωνικό σχεδιασμό του, ενώ η κοντή ουρά στο πίσω μέρος και η εξάτμιση που βγαίνει ψηλά, λίγο κάτω από τη σέλα, δίνουν μια άγρια ομορφιά στο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η εμπλοκή της KTM έρχεται στον κινητήρα. Το δικύλινδρο σύνολο των 799 κ.εκ. είναι βασισμένο στην πλατφόρμα LC8 της αυστριακής μάρκας και αποδίδει 93 ίππους και 81 Nm ροπής, λιγότερους δηλαδή από το 790 Duke. Το σύνολο διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι εξοπλισμένο με quickshifter στην έκδοση Premium.

Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες της KYB και τα φρένα της J.Juan με ABS με τον εξοπλισμό να είναι πλούσιος περιλαμβάνοντας οθόνη TFT 8 ιντσών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα συνδεσιμότητας και LED φώτα. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Muvus με την τιμή να έχει οριστεί στις 7.790 ευρώ για την έκδοση Standard και 8.290 ευρώ για την έκδοση Premium.

Advertisement

Βίντεο της CFMoto 800NK.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η CFMoto βάζει ραντάρ στο 800ΜΤ (+video)
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το CFMoto 450SR;
Ετοιμάζει V4 superbike η CFMoto;