Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η πιο hardcore KTM 890 Adventure

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η πιο hardcore KTM 890 Adventure

NEWSMOTO

Αυτή είναι η πιο hardcore KTM 890 Adventure

NEWSMOTO

Η KTM παρουσίασε την extreme 890 Adventure R Rally για άγριες χωμάτινες καταστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των Off-Road adventure μοτοσικλετών έχει πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια με τις εταιρείες να παρουσιάζουν όλο και πιο ακραίες εκδόσεις των μοντέλων τους. Παραδείγματα όπως η Ducati με την DesertX ή η Triumph με την Tiger 900 Aragon ή η Aprilia με την Tuareg 660 είναι μερικά από εκείνα που αποδεικνύουν την θέληση των κατασκευαστών να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνσης.

Η KTM είναι η πρώτη διδάξασα σε αυτές τις κατηγορίες μοτοσικλετών και όπως είναι λογικό δεν μπορούσε να παραμείνει αμέτοχη. Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η νέα ειδική έκδοση 890 Adventure R Rally για το 2024. Πρόκειται για μια σκληροπυρηνική εκδοχή της ήδη δυναμικής μοτοσικλέτας περιπέτειας των Αυστριακών η οποία φέρνει ακόμα πιο κοντά την αγωνιστική εμπειρία στον αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Η καινούρια KTM 890 Adventure R Rally είναι σχεδιασμένη για ακραίες διαδρομές σε χώμα και έρημο κάτι που σημαίνει ότι οι αναρτήσεις είναι αναβαθμισμένες. Η έκδοση είναι εξοπλισμένη με πιρούνι WP XPLOR PRO 7548 εμπρός και αμορτισέρ WP XPLOR PRO 6746 πίσω με αυξημένη διαδρομή 270 χιλ. που προσφέρουν ανώτερο επίπεδο οδηγικής συμπεριφοράς στο μοντέλο.

Ο κινητήρας παραμένει ο δικύλινδρος 890 κ.εκ. με απόδοση 105 ίππους και 100 Nm ρόπης. Η εξάτμιση είναι της Akrapovic και τα ηλεκτρονικά απευθείας από το αγωνιστική τμήμα KTM Racing με σύστημα ABS Off-Road, σύστημα Off-Road Traction Control και σύστημα πλοήγησης Στροφή/Στροφή+.

Advertisement

Αρκετά εξαρτήματα της μοτοσικλέτας έχουν ενισχυθεί για περισσότερη ανθεκτικότητα, όπως τα μαρσπιέ, τα γρανάζια/αλυσίδα και οι ζάντες, ενώ η KTM έχει δημιουργήσει το ειδικό Tech Pack που περιλαμβάνει το Rally Mode.

Advertisement

Η KTM 890 Adventure R Rally θα συνοδευτεί με την ειδική εκδήλωση The Ultimate KTM Desert Experience που έχει ετοιμάσει η εταιρεία. 34 τυχεροί που θα αποκτήσουν τη μοτοσικλέτα θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Μαρόκο τον ερχόμενο Μάρτιο και να δοκιμάσουν τις μοτοσικλέτες τους με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη.

Δείτε τη νέα KTM 890 Adventure R Rally.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
KTM 450 Rally: Πιο… Ready to Race δεν γίνεται
Δοκιμή: KTM 890 Adventure
Πιο ισχυρό το αναβαθμισμένο KTM 390 Duke του 2024 (+video)